nije se dobro proveo /

U Modrićevom dresu došao u leglo Delija u Beogradu: Pogledajte što se na kraju dogodilo

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Nedugo nakon pojavila se fotografija starijeg muškarca s uzdignuta tri prsta...

16.7.2018.
9:46
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Euforija oko Hrvatske zavladala je cijelim svijetom, pa tako i zemljama iz našeg susjedstva. Za Hrvatskom su 'poludjeli' i turisti koje se sve češće može vidjeti s hrvatskim dresom.

No, jedan turist u Beogradu nije znao kako u tom gradu baš nije pametno nositi hrvatski dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski tabloid Informer javlja kako internetom kruži fotografija jednog mladića, očigledno stranca, kako sjedi u Modrićevom dresu na Senjaku, dijelu Beograda koji je poznat kao leglo Delija, navijača Crvene Zvezde.

Na fotografiji se jasno može vidjeti kako stranac sjedi u Modrićevom crnom dresu, a iza njega se vidi niz zidića koji su ofarbani u bar boje Crvene Zvezde (crveno-bijelo boju) i na kojima piše Ultra Boys, što je podgrupa Delija u kojoj su uglavnom stariji pripadnici beogradske navijačke grupe. Mladić koji je bio s njim u društvu, piše Informer, očito nije pazio na to u koji dio grada zalazi u “problematičnom” dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je završilo očekivano. Prema pisanju spomenutog portala, nedugo nakon pojavila se fotografija starijeg muškarca s uzdignuta tri prsta i istim dresom Modrića u svojim rukama, kojeg su očito skinuli s njega, uz poruku: “Pola sata kasnije”.

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo