cilj je finale / Tucak: 'Ne bojim se Srbije, vjerujem da ćemo ih opet dobiti!'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Polufinale Europskog prvenstva bit će repriza finala prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva, u kojem su se sastali Hrvatska i Srbija

24.7.2018.
21:12
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatskih vaterpolista, aktualnih svjetskih prvaka koji su na najboljem putu da tom uspjehu pridodaju i europsko zlato, bio je iznimno zadovoljan nakon pobjede nad Crnom Gorom u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Barceloni

Znojan i umoran dočekao je kraj utakmice Ivica Tucak. Crnogorci nikad nisu bili lak zalogaj u vaterpolu, a tako je bilo i ovaj put. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da će biti teško, riječ je o četvrtfinalu i izvrsnom suparniku. Ova pobjeda je naš korak na putu, dokaz je svega što radimo i što smo radili u prethodnom periodu, naslova svjetskog prvaka, olimpijskog vicepobjednika i osvajača Europa - ovo sada je slika ove reprezentacije. U poluvremenu sam rekao igračima da neće ići sve kako želimo, bilo bi prelijepo u životu da ide sve kako bi netko htio. Pokazali smo znanje, kvalitetu, srčanost, homogenost te da duboko vjerujemo kako imamo karakter", podvukao je Tucak nakon plasmana u polufinale. 

Polufinale Europskog prvenstva bit će repriza finala prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što reći? Uz dužno poštovanje prema svakome, igraju sigurno dvije najbolje reprezentacije na svijetu. To su reprezentacije koje su obilježile posljednih 8-9 godina svjetskog vaterpola. Srbe silno respektiram, ali ih se ne bojim, ni ja, ni moji igrači. Dobili smo ih u posljednja tri navrata, vjerujem da ćemo ih dobiti i ovaj put", zaključio je izbornik Tucak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo