SAD u šoku / Trostruka svjetska prvakinja počinila samoubojstvo s 23 godine: Nije se mogla nositi depresijom

Image
Foto: Twitter

Posebno joj je teško bilo u posljednjih nekoliko mjeseci, a ovo joj je već drugi pokušaj samoubojstva u tom periodu

11.3.2019.
9:34
Twitter
VOYO logo

Trostruka svjetska prvakinja te srebrna olimpijka Kelly Catlin počinila je samoubojstvo, pišu američki mediji. Dvadesettrogodišnja biciklistica pronađena je u noći s četvrtka na petak u svojoj sobi u kampusu Sveučilišta Stanford.

Vijesti su, naravno, šokirale njenu obitelj, prijatelje i sportsku javnost. Njen brat Colin na Facebook je napisao: "Ona je osoba s kojom sam podijelio čitav svoj život. Strašno je koliko će mi nedostajati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kelly je uz velike sportske uspjehe studirala matematiku na prestižnom sveučilištu te je svirala i violinu. U tekstu kojeg je sama napisala objasnila je da joj puno obaveza stvaraju veliki pritisak u životu.

Posebno joj je teško bilo u posljednjih nekoliko mjeseci, a ovo joj je već drugi pokušaj samoubojstva u tom periodu, objasnio je medijima njen trener. Prvi put su je zaustavili u siječnju, kad je u još jednom mailu objasnila da je u depresiji i da se može riješiti crnih misli, a u međuvremenu je doživjela i potres mozga zbog kojeg nije mogla trenirati neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kelly je bila više od sportašice i zauvijek će ostati dio američke biciklističke obitelji. Svi smo sada uz njene najbliže, strašno će nam svima nedostajati", oprostio se ovom porukom od višestruke prvakinje predsjednik Američkog biciklističkog saveza Rob DeMartini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo