TRENER SVIH TRENERA U EUFORIJI: / 'Španjolci su igrali fenomenalno, a Hrvati su igrali nadnaravno!'

Image

Trener svih trenera na svom blogu komentira utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

22.6.2016.
12:33
VOYO logo

Uživao sam. Ova pobjeda odmah postaje povijesna. Imamo mnogo povijesnih pobjeda. Neka ih još… Hrvati igraju najbolji nogomet na Starom kontinentu. Kome to nije jasno, taj nema pojma o nogometu, prokomentirao je Ćiro Blažević u osvrtu na utakmicu Hrvatske i Španjolske na svom blogu, a njegov tekst prenosimo u cijelosti.

Ovim rezultatom smo potvrdili da smo prvi favoriti Europskog prvenstva. Kakva bravurozna partija. Otkrit ću vam jednu tajnu. Možda prije desetak godina podsvjesno nisam želio da me itko dostigne i prestigne, a sada to silno želim. Naša Hrvatska je jadna i napaćena, uništili je političari i narod se mora početi konačno veseliti. A naši nogometaši su zaslužili da se s nama vesele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godinama bez poraza

Španjolce godinama nitko nije pobijedio, sada im je i sudac pomagao i nisu uspjeli pobijediti Hrvatsku koja je igrala u svojoj drugoj, pričuvnoj postavi. I nije bilo lošeg mjesta, Španjolci su igrali sjajno, a mi smo ih takve sjajne – pobijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GEORGES GOBET
Image
Foto: AFP, GEORGES GOBET

Ivan Perišić bio je igrač odluke, on je bio kotač zamašnjak naše najveće pobjede. Asistirao Kaliniću za prvi gol. Drugi sam zabio. Uništio sve španjolske ambicije. Letio je i stvarao. Ćorluka je bio, volim tako reći, imperijalan. No, cijela momčad je bila mudra, jer u stupicu ubaciti španjolsku reprezentaciju je svjetski pothvat.

Uživao sam. Ova pobjeda odmah postaje povijesna. Imamo mnogo povijesnih pobjeda. Neka ih još…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvati igraju najbolji nogomet na Starom kontinentu. Kome to nije jasno, taj nema pojma o nogometu.

Samo jedno ne smijemo zaboraviti! Španjolci su fakat igrali fenomenalno. A mi ih dobili. Kako smo mi, dakle, igrali? Sjetio sam se! Igrali smo – nadnaravno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo