TKO JE KOME SMJESTIO? / Teorija zavjere u vrhu svjetskog tenisa

Image
Foto: bettor.com

Doživotno suspendiran srpski tenisač David Savić izjavio je kako nije kriv za namještanje mečeva te kako mu je sve smjestio igrač koji se trenutno nalazi na samom vrhu teniskih ljestvica.

5.10.2011.
9:11
bettor.com
VOYO logo

Srpski tenisač David Savić, kojemu je doživotno zabranjeno nastupati na teniskim turnirima, izjavio je kako nije kriv za namještanje mečeva te kako će uložiti žalbu Međunarodnom sportskom sudu.

U pisanom priopćenju Savić tvrdi kako mu je sve smjestio jedan igrač koji je trenutno visoko rangiran na ljestvicama najboljih tenisača. Iako s njime nije bio u kontaktu gotovo 11 godina, tvrdi kako su bili jako dobri prijatelji u mladim danima.

"Taj igrač tvrdi kako sam mu nudio novac da bi namjestio rezultat, ali to je potpuna laž. Prijavio me nadležnim tijelima i pokrenuo istragu protiv mene. Uvjeren sam kako ću dokazati svoju nevinost!", piše u priopćenju srpskog tenisača.

Dodao je i kako smatra da je izabran kao žrtveno janje koje bi bez ijednog konkretnog dokaza trebalo biti osuđeno na drastičnu kaznu samo kako bi se dao primjer drugim tenisačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo