[FOTO] ZAHVALJUJUĆI ČILIĆU IZGRAĐENO MULTIFUNKCIONALNO ŠKOLSKO IGRALIŠTE: / Hrvatski tenisači i tenisačice odigrali nogometnu utakmicu s klincima

Igralište u Tordincima prvo je kojeg je financirala Zaklada Marin Čilić

6.6.2020.
14:15
Dubravka Petric/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatski tenisači i tenisačice predvođeni Marinom Čilićem u subotu su posjetili Osnovnu školu Tordinci, gdje je izgrađeno multifunkcionalno sportsko igralište financirano sredstvima iz Zaklade Marina Čilića.

Galerija

Mlade snage slavile

Kako bi vlastitim primjerom ukazali na važnost sporta za razvoj i zdravlje djece, Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mate Pavić, Nikola Mektić, Franko Škugor, njihove kolegice Donna Vekić i Ana Konjuh te mlade nade hrvatskog tenisa Antonia Ružić i Duje Ajduković, odigrali su nogometnu utakmicu s djecom Osnovne škole Tordinci. Mlade domaće snage su slavile sa 2:1.

Igralište u Tordincima prvo je kojeg je financirala Zaklada Marin Čilić. Sredstva za gradnju prikupljena su prošle godine u Zagrebu na humanitarno - sportskom spektaklu "Gem Set Hrvatska", na kojem su sudjelovale gotovo sve najveće hrvatske sportske zvijezde.

Konačno će moći normalno imati tjelesni

Ovim multifunkcionalnim igralištem 120 djece OŠ Tordinci, u čijem je dvorištu igralište sagrađeno, konačno je dobilo sportski prostor u kojem će moći imati nastavu iz tjelesnog odgoja, ali i provoditi svoje slobodno vrijeme. Na igralištu će im se i pridružiti i stariji vršnjaci iz sva četiri mjesta općine Tordinci koja do sada nije imala ni sportsku dvoranu ni igralište.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali