Osaka bez trenera / Za godinu dana pokorili su teniski svijet i - rastali se

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Naomi Osaka i trener koji ju je odveo do dva Grand Slama i prvog mjesta na svijetu prekinuli su suradnju nakon 13 mjeseci

12.2.2019.
9:19
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Prva igračica svijeta Naomi Osaka objavila je putem društvenih mreža kako je prekinula suradnju sa svojim dosadašnjim trenerom Aleksandrom Sašom Bajinom.

"Više ne radimo zajedno. Zahvaljujem mu se i želim mu sve najbolje u budućnosti", napisala je mlada Japanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji je razlog ovog raskida, zasad će ostati u "magli", no u svakom slučaju ovo je neočekivano jer u samo 13 mjeseci suradnje Osaka i Bajin pokorili su teniski svijet.

Započeli su na kraju 2017. godine kada je 21-godišnjakinja iz Osake bila daleko od vrha i već nekoliko mjeseci kasnije japanska senzacija osvojila je Indian Wells, a onda je stigao naslov na US Openu, pa prije dva tjedna i na Australian Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala ti, Naomi. Želim ti samo najbolje. Bila je to sjajno putovanje i hvala ti što si mi dopustila da budem dio njega."

34-godišnji Bajin, rođen u Aranđelovcu, a ima njemačku putovnicu i živi u Munchenu, iako je još u prvom dijelu četvrtog desetljeća, već je radio s brojnim sjajnim tenisačicama, na ovaj ili onaj način, poput Serene Williams, Caroline Wozniacki, Sloane Stephens, Viktorije Azarenke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo