SAGA ĐOKOVIĆ / VIDEO - Saga o Novaku Đokoviću ide prema svojem kraju, pogledajte pregled cijelog slučaja

Image

Novak Đoković trebao je 17. siječnja krenuti prema svojem desetom naslovu Australian Opena i 21. Grand Slam naslovu. Sve je išlo prema planu dok nije sletio u Australiju.

15.1.2022.
13:43
VOYO logo

Sportska saga desetljeća. Tako nazivaju situaciju koja se dešava oko Novaka Đokovića. Novak je trebao krenuti prema svom jubilarnom desetom Australian Openu i 21. Grand Slam naslovu. Trebao je postati najbolji tenisač svih vremena. No u trenutku kada je sletio u Australiju za njega su počeli problemi koji su njegov tenis, a vrlo vjerojatno i cijelu karijeru stavili u drugi plan.

Sumnjivi testovi, hodanje uokolo zaražen, navodno lažiranje dokumenata. Pojmovi su koji se vežu uz najveće ime svjetskog tenisa. Takvi pojmovi ne bi se trebali vezati niti uz jednu osobu, a kamoli uz nekoga tko je junak milijunima mladih sportaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Degutantne usporedbe

Njegov ga otac uspoređuje s Isusom, njegova šogorica također. Obitelj Đoković postala je medijski eksponiranija od samog Novaka. Održavaju presice, prosvjede protiv Australske vlade, a kada ih se pita o sumnjama u testove izbjegavaju odgovoriti na pitanja.

Novak Đoković u tjedan dana uspio je postati jedan od negativnijih likova u svijetu sporta. Baš je on bio taj koji je bio ljubimac društva. Čovjek iz naroda, druželjubiv, simpatičan. Isti taj Novak već je drugi put u tjedan dana u jednom obliku pritvora. Vjerojatno će biti deportiran iz Australije i neće imati priliku nastupiti na Australian Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas u večernjim satima ova priča bi trebala dobiti svoj završetak. Sve vodi prema deportaciji Novaka iz Australije. Ako ipak ostane i nastupi na Australian Openu, Novak prema kladionicama postaje prvi favorit za osvajanje turnira.

Pogledajte video sažetak cijele situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo