VIDEO: / Poruka Japanu koja je oduševila mnoge!

Poruke podrške Japanu stižu sa svih strana svijeta, a svoju su iz SAD postale i slavne tenisačice Caroline Wozniacki i Viktoria Azarenka.

18.3.2011.
13:16
VOYO logo

Četvrfinalni meč WTA turnira u Indian Wellsu između Caroline Wozniacki i Viktorije Azarenke, prve i devete tenisačice svijeta trajao je vrlo kratko, ali je po nečemu ipak bio poseban. Bjeloruskinja je, naime, već kod rezultata 3:0 u gemovima morala predati meč zbog ozljede, pa se najljepši trenutak susreta zapravo dogodio prije prvog poena. Djevojke su na teren izašle s velikom zastavom Japana na kojoj je pisalo:

"Naše misli su sa vama", uz potpis 'Caroline i Victoria'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov potez oduševio je gledatelje, a uslijedila je minuta šutnje za sve žrtve stradale u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stravično je ovo što se događa u Japanu. Htjele smo im zato poručiti da mislimo na njih, to je najmanje što možemo", objasnila je Dankinja te otkrila kako potraga za japanskom zastavom nije baš bila jednostavna:

"Zamolila sam mog menadžera da negdje pronađe zastavu, a on mi je odgovorio da zna gdje ju može nabaviti, ali da je to mjesto udaljeno barem dva sata vožnje automobilom. Izderala sam se na njega u šali: 'Bolje ti je da sjedneš u auto, odvezeš gdje treba i doneseš mi tu zastavu!'. Napravio je kako sam mu rekla, a Viktorija se odmah složila da je ideja odlična i da moramo to napraviti. Kada sam pisala poruku na zastavu ruka mi se gotovo ukočila jer sam htjela da ispadne što ljepše", otkrila je lijepa Dankinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo