VIDEO: / Đoković poludio: 'Je**m vam mater svima!'

Vječno smireni i nasmijani Novak Đoković propisno se iznervirao u osmini finala uglednog ATP turnira iz Masters serije 1000 u Indian Wellsu.

14.3.2013.
13:28
VOYO logo

Đoković je u osmini finala sa 6:0, 7:6 (6) bio bolji od domaćeg predstavnika Sama Querreyja. Nakon što je maestralno odigrao prvi set koji je počeo gotovo pola sata iza ponoći po američkom vremenu, Đoković se počeo poigravati, a potom je sve više gubio živce.

Na kraju je, vidno iznerviran, drugi set završio u tie-breaku, tijesnim rezultatom 8:6 te pred gledateljima koji su ga ostali gledati do kasnih sati opsovao: 'Je**m vam mater u p**** svima!'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to bilo namijenjeno gledateljima, već organizatorima koji su dozvolili da se meč igra tako kasno. Nakon psovke je još malo ispaljivao loptice na tribine, a potom na kameri napisao '2 A.M.', jasno dajući do znanja što misli o tom noćnom terminu.

http://www.youtube.com/embed/JBpZT7LZ9TY (Noletov šou počinje na 5.41)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega, hvala svima što su ostali ovako kasno. Bio je to jako dugačak dan. Pokušao sam se pribrati, ali bilo je strašno frustrirajuće čekati cijeli dan. Baš su me iživcirali, ali probao sam zaustaviti emocije", objasnio je poslije meča Nole.

U četvrtini finala ga čeka Francuz Jo-Wilfried Tsonga, koji je sa 4:6, 7:5, 6:4 okrenuo meč protiv Kanađanina Milosa Raonica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo