APSOLUTNI KRALJEVI / Veličanstveni hrvatski dvojac oduševio sve na Wimbledonu nakon meča za anale: 'Ovo je zona sumraka, je li moguće da nisam dobio dvije pive?'

Image
Foto: Profimedia

'Ovo je doslovno bilo preživljavanje kako je to sve izgledalo. Nevjerojatno što nam se sve izdogađalo, njemu ruka pa meni usnica, i onda još Mate dobije lopticom u glavu direktno, to je neka zona sumraka bila, žao mi je te ruke, sad će možda biti zeznuto. Jednostavno, meč za anale Wimbledona'

8.7.2022.
8:05
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski teniski par i branitelji naslova Mate Pavić i Nikola Mektić izborili su sinoć finale Wimbledona. U polufinalu su s 3:2 u setovima (7:6, 6:7, 6:4, 2:6, 6:7) nakon više od četiri sata pobijedili kolumbijski par, koji su činili Juan Sebastian Cabal i Robert Farah.

Image
KAPA DO PODA, MOMCI /

Pavić i Mektić nakon četiri sata i drame nad dramama izborili finale Wimbledona

Image
KAPA DO PODA, MOMCI /

Pavić i Mektić nakon četiri sata i drame nad dramama izborili finale Wimbledona

Preživljavanje

Mektić je nakon velike pobjede nasmijao sve u razgovoru za Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li moguće da nisam dobio dvije pive nakon ovakvog meča?”, našalio se Nikola pa nastavio:

“Ovo je doslovno bilo preživljavanje kako je to sve izgledalo. Nevjerojatno što nam se sve izdogađalo, njemu ruka pa meni usnica, i onda još Mate dobije lopticom u glavu direktno, to je neka zona sumraka bila, žao mi je te ruke, sad će možda biti zeznuto. Jednostavno, meč za anale Wimbledona”, rekao je Mektić, pa se Mate Pavić dotaknuo svoje desne ruke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ruka izgleda ok, micati ne mogu, nije dobro očigledno. ne mogu jednostavno stisnuti. Nekako u najmanju ruku je ozbiljno istegnuće, ujutro ćemo napraviti sve potrebne preglede- Izaći ćemo na teren u finalu, ovako hendikepirani i probat ćemo se boriti”, istaknuo je Splićanin.

Mektić je ponovno dobio riječ…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čovjek je igrao bez ruke, naučio je igrati jednoručni bekend, ovom čovjeku treba zapljeskati.”

Velika prilika

U finalu će imati priliku osvojiti drugi zajednički Grand Slam naslov, godinu dana nakon što su prvi osvojili na istom mjestu, što im je uz olimpijsko zlato iz Tokija i Davis kup iz 2018. najveći uspjeh u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić ima još četiri Grand Slama s četvero različitih partnera u muškoj i mješovitoj konkurenciji, a Mektić je u mješovitoj osvojio Australian Open. Bila im je ovo 13. pobjeda u nizu. Tijekom 2022. osvojili su naslove u Queensu, Ženevi i Rimu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo