Turnir bez Murrayja i Đokovića / Vekić u glavnom turniru Miamija, hrvatski igrači saznali protivnike

Image
Foto: AP Images

U prvom kolu glavnog turnira Vekić će igrati protiv 58. igračice svijeta, Kineskinje Qiang Wang. U slučaju prolaska dalje, protivnica će joj biti Radwanska

22.3.2017.
8:56
AP Images
VOYO logo

Hrvatska tenisačica Donna Vekić lakše se od očekivanog plasirala u glavni ždrijeb WTA turnira u Miamiju, u dva je seta svladala Rumunjku Anu Bogdan, izvještava Sportnet.hr.

Nakon što se pošteno namučila protiv mlade Amerikanke Kayle Day u prvom kolu kvalifikacija WTA turnira u Miamiju, hrvatska tenisačica Donna Vekić lagano se obračunala s rumunjskom tenisačicom Anom Bogdan, inače 124. tenisačicom svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je plasman u glavni ždrijeb Miamija osigurala pobjedom u dva seta, slavila je sa 6:2, 6:4 nakon nešto više od sat vremena igre.

Donna Vekić (HRV, 7) - Ana Bogdan (RUM) 6:2, 6:4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom kolu glavnog turnira Vekić će igrati protiv 58. igračice svijeta, Kineskinje Qiang Wang. U slučaju prolaska dalje, igrat će protiv Agniezske Radwanske, pete nositeljice.

U tom dijelu ždrijeba je i Mirjana Lučić-Baroni, koja bi na Radwansku mogla u trećem kolu. Put do toga vodi preko Ukrajinke KaterineBondarenko u susretu drugog kruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Konjuh je, kao Lučić-Baroni slobodna na startu, a protivnica u drugom kolu bit će joj neugodna i iskusna Belgijka Kirsten Flipkens.

Ajla Tomljanović je, pak, dobila pozivnicu za glavni turnir nakon dugotrajnog izbivanja s terena. Na početku igra protiv Amerikanke Bellis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muški turnir također počinje danas, a glavni ždrijeb je osiromašen za Murrayja i Đokovića

Čilić kao sedmi nositelj u drugom kolu ide na Chardyja ili Bagnisa. Karlović će igrati protiv Istjomina ili Kuznjecova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prvog kola kreće Borna Ćorić, protiv Marcela Granollersa, inače Dodigovog partnera u paru.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo