U OSIJEKU SU BIJESNI NA DAVIS CUP REPREZENTACIJU: / 'Ovo smo čekali 20 godina, a onda se razočaramo'

Image
26.1.2017.
22:32
VOYO logo

Upravo je to jako naljutilo Slavonce koji su jedva dočekali da Davis Cup. Naime, Hrvatski teniski savez se nakon punih 20 godina smilovao Slavoniji te Osijeku dodijelio domaćinstvo Davis Cupa. Glas Slavonije piše kako je to trebao biti prvorazredni sportski spektakl, početkom veljače smo u dvorani Gradski vrt očekivali Marina Čilića, Bornu Ćorića, Rafaela Nadala i Roberta Bautista Aguta...

SLAVONIJA SE OSJEĆA PREVARENO: ‘Toliko smo se trudili, nije nam jasno da netko ne želi igrati za reprezentaciju’

'Samo pusti snovi...'

"Bili su to samo pusti snovi jer udarni hrvatski dvojac pod izlikom umora (Čilić) i ozljede koljena (Ćorić) otkazao je dolazak u Slavoniju. Španjolci nisu umorni, dolaze u najjačem sastavu predvođeni Rafom Nadalom, ali doživljaj ne može biti potpun jer će jedan od najboljih tenisača u povijesti s druge strane mreže imati nedorasle suparnike kao što su Nikola Mektić, Ante Pavić ili Franko Škugor. Na Nadala su ipak trebali ići najbolji. No, nekima nacionalni dres i navijači ne znače puno, očito ne zanima ih što je dvorana Gradski vrt rasprodana u nekoliko sati i što je istok Hrvatske željan dobrog tenisa. Svojim otkazom Slavoniji su zadali sportski udarac koji boli. Dečki su otkazali Davis Cup kako bi se na miru mogli pripremili za ATP turnir u Montpellieru, koji počinje samo dan nakon završetka osječkog sraza", piše Glas Slavonije koji ističe da su nakon otkazivanja nastupa onih najboljih hrvatskih tenisača, osječki teoretičari zavjere zaključili kako je Osijek zato i dobio domaćinstvo jer se znalo da će igrati B postava Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Nitko nije razočaran više od Slavonaca'

"Nitko nije razočaran više od Slavonaca, organizatori dvoboja koji su uložili goleme napore ne mogu vjerovati što se događa i kako se “osječki sportski događaj godine” pretvorio u razočaranje godine. Osijek se osjeća prevareno i izigrano. Hrvatska u sastavu Mektić, Škugor, Draganja i M. Pavić nije ono pravo, pa su krenula pitanja - može li se dobiti povrat novca za ulaznice? Naravno da ne može, iako su ljudi platili nešto što zauzvrat neće dobiti. Tužna je to osječka teniska priča, a razočarali su oni za koje je istok Hrvatske uvijek zdušno navijao", stoji u tekstu.

Navijačima koji žale zbog kupljenih ulaznica za susret Davis Cupa priključio se gradonačelnik Osijeka, Ivan Vrkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pomalo mi je nevjerojatno da se događa ovo što se dogodilo'

"S velikim smo oduševljenjem dočekali da se nakon 20 godina u Osijeku održi ovako veliki i bitan sportski događaj, a doživjeli smo razočaranje. Kao građanin moram izraziti žaljenje i pomalo mi je nevjerojatno da se događa ovo što se dogodilo, da u našoj reprezentaciji nemamo predstavnike na pravoj razini“, rekao je za Glas Slavonije gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić koji suosjeća s frustracijom svojih građana.

"Nisam siguran da mi netko neće prigovoriti, ne znam jesam li imao sve elemente i sve znao kada sam izdvajao javni novac iz Grada Osijeka za jednu veliku manifestaciju koja će, kako stvari stoje, biti ispod razine koju smo očekivali. Izražavam svoje žaljenje ovakvim razvojem situacije, ali kao odgovoran čovjek ne odustajem od onoga što smo dogovorili. Iskreno, žao mi je što dajemo novac za jednu namjeru, a ispadne druga“, zaključio je razočarani Vrkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo