THIEM ZADRŽAO IZGLEDE ZA POLUFINALE: / Austrijanac ostvario prvu pobjedu na turniru

Image
Foto: AFP

U dvoboju 2. kola skupine "Pete Sampras" na ATP "mastersu" tenisača u Londonu Austrijanac Dominic Thiem svladao je Španjolca Pabla Carrena sa 6-3, 3-6, 6-4.

15.11.2017.
23:36
AFP
VOYO logo

Thiem je ovo bila prva pobjeda na turniru kojom je zadržao izglede za plasman u polufinale, dok je Carrenu ovo bio prvi nastup u Londonu, on je zamijenio ozlijeđenog sunarodnjaka Rafaela Nadala koji je odustao od daljnjeg nastupa nakon poraza od Belgijanca Davida Goffina.

UVJERLJIV PORAZ DODIGA I GRANOLLERSA: Hrvatsko-španjolska kombinacija pala za samo 52 minute igre

Ranije u srijedu je u prvom dvoboju 2. kola ove skupine Bugarin Grigor Dimitrov svladao je Belgijanca Davida Goffina sa 6-0, 6-2 i tako osigurao plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dimitrov je s dvije pobjede u prva dva nastupa osigurao prvo mjesto u skupini i prije posljednjeg kola u kojemu će u petak igrati protiv Carrena, dok će se Thiem i Goffin u međusobnom susretu boriti za drugo mjesto koje vodi u polufinale. Austrijanac i Belgijanac uoči svog međusobnog obračuna imaju po pobjedu i poraz.

Još u utorak je prvo mjesto u skupini "Boris Becker" osigurao Švicarac Roger Federer, koji je u prva dva kola ostvario dvije pobjede, dok će se za drugo mjesto boriti Amerikanac Jack Sock i Nijemac Alexander Zverev, koji imaju omjer 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Marin Čilić je s dva poraza u prva dva nastupa ostao bez mogućnosti plasmana u polufinale, već će u četvrtak od 15 sati protiv Federera odigrati svoj posljednji natjecateljski susret ove godine.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATP Finale, skupina "Pete Sampras" - 2. kolo

Grigor Dimitrov (Bug/6) - David Goffin (Bel/7) 6-0, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominic Thiem (Aut/6) - Pablo Carreno (Špa/9) 6-3, 3-6, 6-4

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo