STIGLA KAZNA ZA BEZOBRAZNOG PRIMITIVCA: / Vrijeđao Donnu pa nastradao!

Image
Foto: Pixsell, Davor Javorović
13.8.2015.
18:42
Pixsell, Davor Javorović
VOYO logo

Kyrgios je za vrijeme meča u 2. kolu ATP turnira u Montrealu, Wawrinki nimalo džentlmenski dobacio: "Kokkinakis ti je 'prasnuo' curu. Žao mi je što ti to moram reći, stari". I sad će prepotentni Kyrgios platiti za svoj dugi jezik.

Image
SRAMOTNA PROVOKACIJA USRED MEČA: /

"Kokkinakis ti je 'prasnuo' curu"

Image
SRAMOTNA PROVOKACIJA USRED MEČA: /

"Kokkinakis ti je 'prasnuo' curu"

ATP: Kyrgios je kažnjen zbog uvreda

"ATP obavještava javnost da je Nick Kyrgios kažnjen zbog uvreda koje je izrekao na račun Stana Wawrinke za vrijeme meča u 2. kolu na Rodgers kupu u Kanadi", piše u priopćenju ATP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije, švicarskog tenisača su te riječi "smrtno" uvrijedile, s obzirom da je s Vekić u nježnoj romansi. Reagirao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zločesti dečko" svjetskog tenisa

“Razočaran sam što jedan sportaš i kolega može pokazati nepoštovanje kakvo nisam mogao ni zamisliti. To što mi je rekao, ja ne bih rekao ni najgorem neprijatelju. Nema potrebe za takvo ponašanje ni na terenu ni izvan njega i nadam se će odgovorna tijela ustati u zaštitu integriteta ovoga sporta”, poručio je švicarski tenisač.

Nije to prvi incident temperamentnog Australca grčkog porijekla, na Wimbledonu je "tankirao" jedan gem u meču protiv Gasqueta, što je sablaznilo Australce, u Kazahstanu je za vrijeme meča Davis kupa kazao kako "ne želi biti tu". Kyrgios je već s 20 godina zaslužio epitet "zločestog dečka" svjetskog tenisa. Možda mu pomogne Lleyton Hewitt, koji bi, prema najavama, trebao u budućnosti brinuti o karijeri ovog talentiranog, ali "divljeg" tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo