STATUS HRVATA ODJEKNUO REGIJOM: / 'Bravo Lijepa naša, kreirali ste sramotu. Je li nacionalnost problem?! A evo što su Vatreni napravili...'

Image
Foto: Profimedia

'Sve što ste priredili ovom čovjeku zadnjih dana neviđena je nacionalna sramota!'

25.6.2020.
6:30
Profimedia
VOYO logo

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković nalazi se na udaru javnosti zbog fijaska njegovog Adria Toura u Zadru, na kojem se pojavila koronavirus i zarazila i njega osobno.

Image
MENADŽER GRIGORA DIMITROVA PRIZNAO: /

'Svi smo napravili pogreške. Nismo bili disciplinirani, emocije su prevladale nad pravilima'

Image
MENADŽER GRIGORA DIMITROVA PRIZNAO: /

'Svi smo napravili pogreške. Nismo bili disciplinirani, emocije su prevladale nad pravilima'

Adria Tour doživio fijasko

Adria Tour, čiji je inicijator i glavni organizator upravo najbolji svjetski tenisač, prekinut je u nedjelju, uoči finalnog dvoboja u teniskom centru na zadarskom Višnjiku, nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio putem društvenih mreža da je testiranje kojem je podvrgnut u Monte Carlu pokazalo da je pozitivan na Covid-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga su testirani svi igrači i osobe koje su dolazile u kontakt sa zaraženim bugarskim tenisačem, a epilog je da su pozitivni na Covid-19 bili Novak Đoković i njegova supruga Jelena, hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi, trener Grigora Dimitrova Christian Groh, srpski tenisač Viktor Troicki koji je igrao na beogradskom turniru Adria Toura te novinarka sportske redakcije HTV-a Mirna Zidarić.

Novak Đoković se u svom priopćenju ispričao svima zaraženima i priznao da je bilo prerano za organizaciju ovakvog turnira, iako je sve učinjeno u najboljoj namjeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokovićev otac Srđan krivca pronašao u Grigoru Dimitrovu

Đokovićev otac Srđan, kao i mnogi drugi, krivca je pronašao u Grigoru Dimitrovu i njegovom neodgovornom ponašanju, a na istom je tragu i Hrvatski teniski savez koji u svom priopćenju navodi da “strani državljani koji ulaze u RH nisu obvezni podvrći se testiranju na Covid-19 pa tako nisu testirani niti igrači” te da je HTS “u dobroj je namjeri vjerovao da su igrači koji dolaze na turnir zdravi i da neće ugrožavati svoju okolinu”.

Međutim, ima i onih koji nisu zaboravili što je sve Novak učinio za Hrvatsku u trenucima kada je naša zemlja bila u velikim problemima. Status Matea Strugačevića s Facebooka koji se upravo dijeli regijom, a o kojem pišu posebno srpski mediji, prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj čovjek, koji je trenutno na vjetrometini naših kvazi medija, potrčaka i ljudi koji žive od objavljivanja obmana i laži, u posljednjih 6 godina donirao je vise od 2 milijuna eura samo sto se elementarnih nepogoda na našim prostorima tiče, izuzevši izgradnju nebrojenih škola, vrtića, sportskih objekata i dr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čisto spomena radi, naša kompletna repka, inače viceprvaci svijeta, skupila je jedva 3 milijuna kuna'

Prije 6 godina Hrvatsku, Srbiju & BiH pogodile su neviđene poplave na ovim prostorima. Donirao je ukupan nagradni fond koji je dobio osvajanjem ATP turnira u Rimu. Bilo je riječ o 600 tisuća dolara! Dio novca otišao je i u RH sto se sanacije poplava tiče.

Ove godine, kada je Covid pogodio cijeli svijet, svojoj Srbiji donirao je milijun eura za kupnju respiratora, a istovremeno, za razliku od naših političara, donirao je određenu svotu novca i za sanaciju ruševina u Zagrebu, pogođenom potresom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

P.S.: Čisto spomena radi, naša kompletna repka, inače viceprvaci svijeta, skupila je jedva 3 milijuna kuna - kolektivno! Za svoju domovinu, ne tuđu!

'Turnir u Zadru organiziran je kako bi se podigao na noge naš turizam'

Usporedno spomenutom, donaciju je izvršio i Italiji, zemlji koja je prije nekoliko mjeseci pretrpila najviše. Navodno, neslužbeno, radi se o 300+ tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir u Zadru organiziran je kako bi se podigao na noge naš turizam, ne da bi financijski prosperirali sudionici, a još manje Đoković koji je u svojoj karijeri zaradio otprilike 500 milijuna dolara.

Rezultiralo je na način da ga se nekoliko dana uzastopno provlači kroz sve moguće medije kao državnog neprijatelja broj 1! Bravo, Lijepa naša!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, pored svega, ostaje aktualna činjenica da je isti Novak u svijetu storostruko više cijenjen od našeg vlastitog premijera, gdje god se pojavio, a kamoli od preostalih političara ili predstavnika medija! Sve što ste priredili ovom čovjeku zadnjih dana neviđena je nacionalna sramota! Spomena radi, njegova majka je Hrvatica, rodom iz Vinkovaca! Ako je već njegova nacionalnost problem", stoji u objavi.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo