Pripreme u tijeku / Spremaju povratak: Đoković trenira u Beogradu s hrvatskim tenisačima koji su pokorili svjetski tenis

Image
Foto: AP

Novak Đoković vratio se u Beograd na treninge i pripreme za nastavak teniske sezone nakon što je deportiran iz Australije.

3.2.2022.
21:05
AP
VOYO logo

Novak Đoković nije imao priliku obraniti svoju titulu na Australian Openu. Srpski je tenisač deportiran iz Australije nakon što nije imao ispravne dokumente za ulazak u državu kao necijepljen.

Titula u Australiji na kraju je otišla Rafaelu Nadalu, velikom Đokovićevom rivalu koji je uhvatio veoma iščekivanu 21. Grand Slam titulu. Svi su očekivali da će Đoković prvi, ako ne i jedini doći do te titule, ali Španjolca se nikada ne smije otpisait.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji tenisač svijeta vratio se u Beograd i na svom Novak Tennis Centeru odradio prvi trening koji smo imali prilike vidjeti od skandala u Australiji. Društvo su mu najbolji svjetski tenisači u konkurenciji parova, Nikola Mektić i Mate Pavić.

Mektić i Pavić dominiraju svjetskim tenisom, a u 2021. osvojili su Olimpijske igre u Tokiju. Osim toga, osigurali su i titulu na Wimbledonu, kao i čak tri Masters 1000 naslova u Romi, Monte Carlu i Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo