SKANDAL U ITALIJI: / Tenis ovo ne pamti! Bijesni Šveđanin reketom razbio glavu srpskom igraču i teško ga ozlijedio

Image

Srpski tenisač Ilija Vučić (195. igrač prema ATP ljestvici) je ni kriv, ni dužan, završio u bolnici nakon što ga je iznervirani švedski tenisač Patrik Rosenholm (429.

17.3.2017.
17:28
VOYO logo

Dogodilo se to u talijanskoj pokrajini Sondrio, a do incidenta je došlo sasvim slučajno. Naime, Rosenholm je Vučića povrijedio sasvim slučajno kad je u meču s Lucom Pancaldijem, iznerviran zbog još jednog loše odigranog poena, bacio reket u zavjesu koja se nalazila iza njega, ne vidjevši da je iza zavjese srpski igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ĆORIĆ BRUTALNO POKRADEN: Pogledajte nevjerojatnu sudačku odluku i trenutak u kojem je hrvatski tenisač u potpunosti izgubio živce

Medicinska služba odmah je reagirala i ukazala mu prvu pomoć, a potom je 26-godišnji srpski tenisač brzo prebačen u lokalnu bolnicu gdje je i operiran, javljaju talijanski mediji. Srpski tenisač ostao je bez dva zuba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naljutio sam se i bacio reket ka zavjesi. Okliznuo sam se u tom trenutku i on je odletio u smjeru u kojem nisam htio. Iza zavjese je stajao igrač kojeg sam ozbiljno povrijedio. Jako se kajem zbog toga što sam napravio", kazao je Rosenholm čije riječi prenosi portal Tennisportalen.se.

Image
Foto: AFP, SOREN ANDERSSON
Image
Foto: AFP, SOREN ANDERSSON

Nakon incidenta, javio se i Vučić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam prvu pomoć ovdje poslije jakog udarca u glavu. Izbio mi je dva zuba kompletno iz korijena, a treći zub je bio na putu da ispadne", rekao je Vučić za "Blicsport" i dodao:

"Nisam još uspio vratit se kući jer nisam bio u stanju. Moram ići kod kirurga čim se vratim. Vjerojatno ću ići na operaciju i neko vrijeme izbivati s turnira. U ozbiljnom sam šoku poslije svega što se dogodilo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rosenholm je zbog svog ponašanja kažnjen sa 500 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori turnira odmah su prekinuli meč kod rezultata 1-6, 6-1, 3-1 za Talijana, diskvalificirali Rosenholma zbog incidenta koji je izazvao i oduzeli mu bodove koje je osvojio u Italiji. Vučić, pak, je morao povući se s turnira zbig povrede koju je zadobio, isto kao i Markus Eriksson koji je trebao nastupiti sa srpskim igračem u igri parova.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo