CIRKUS RUSKOG KLINCA: / Prvo je senzacionalno izbacio Wawrinku, a onda bacao kovanice pred sutkinju

Image
Foto: AFP

Daniil Medvjedev (21) izbacio je Stana Wawrinku u 1. kolu Wimbledona i očekivalo se da će nastaviti pobjednički niz i protiv Rubena Bemelmansa.

5.7.2017.
20:30
AFP
VOYO logo

No, Medvjedev je u dramatičnom meču gubio 2-0 u setovima, uspio okrenuti na 2-2 i onda izgubio peti set za konačnih 6-4, 6-2, 3-6, 2-6, 6-3. Vodio je 2-0 u petom setu nakon čega je izgubio pet gemova zaredom i pobijesnio na sutkinju Marianu Alves nakon čega je dobio kazneni poen i tražio od supervizora da promijeni suca, izvještava britanski Telegraph i ostali engleski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tek je onda uslijedio pravi cirkus. Na kraju meča kad se rukovao sa sutkinjom, ruski tenisač izvadio je novčanik i seljački pred nju pobacao kovanice, aludirajući da ga je pokrala. Medvjedev će sigurno biti kažnjen, ali tako ionako je ispao sa turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam razočaran rezultatom. Bilo je to jako frustrirajuće nakon velike pobjede. Meč nije išao u željenom smjeru, bilo je i vruće na trenutke. Napravio sam lošu stvar i želim se ispričati svima zbog toga", kazao je nakon meča na presici Daniil Medvjedev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo