Savjet velikana: 'Vrijeme je da prestanete biti prijatelji'

Legendarni američki tenisač John McEnroe smatra da su danas tenisači na Touru preveliki prijatelji, a uvjeren je da bi mnogi od njih unaprijedili svoju igru kad bi animozitet između njih bio veći

30.6.2011.
13:11
VOYO logo

John McEnroe poručio je Andy Murrayu da ako želi do naslova u Wimbledonu, treba se distancirati od ostalih tenisači koji se bore za naslov i stvoriti animozitet između sebe i njih.

"Murray treba doprijeti do njih. On treba pronaći način kako da im uđe pod kožu. To bi sve trebao biti dio njegove igre, umjesto da stalno govori da su veliki prijatelji i da je sve prekrasno", uvjeren je Amerikanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se McEnroe kako je to izgledalo dok je on igrao. Nekad se najveći protivnici nisu mogli podnijeti na terenu, ali ni izvan njega.

"Kad sam igrao protiv Jimmy Connorsa, nije postojala nikakva naklonost jednog prema drugome i to nas je podiglo na višu razinu u tim mečevima", objašnjava veliko rivalstvo bivši svjetski broj 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murray je priznao McEnroeu da su neki tenisači danas veliki prijatelji, a protiv svojeg protivnika u polufinalu Wimbledona Rafaela Nadala često je znao zaigrati PlayStation.

"Znam da John misli da je potrebno malo više neprijateljstva među najboljih tenisačima danas i to je vjerojatno istina. Svi bi vjerojatno više uživali kad bi tenisači malo više vikali jedni na drugi i pokazivali da se ne vole", smatra Britanac, koji dodaje kako je tenis danas jedno stvarno dobro mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadala viđa na na svakom koraku u Wimbledonu jer je gotovo nemoguće da se igrači ne susretnu.

"Većina dečki vježba na terenima oko podneva. Ali kad znate da slijedi meč protiv njih, svakako pričate manje nego što je to inače", zaključio je Murray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106290411006 arti-201106280644006 arti-201106240125006

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo