PROMJENE U TURNIRU PAROVA: / Kontinen i Peers u polufinalu parova, Pavić i Marach mijenjaju Dodiga i Granollersa

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Drugi par svijeta, Finac Henri Kontinen i Australac John Peers plasirao se u polufinale ATP "mastersa" tenisača u Londonu, oni su u susretu posljednjeg 3.

16.11.2017.
14:36
AFP
VOYO logo

Kontinen i Peers su trebali igrati protiv Francuza Nicolasa Mahuta i Pierre-Huguesa Herberta odlučujući susret za plasman u polufinale s obzirom da su obje te kombinacije u prva dva nastupa ostvarile po pobjedu i poraz, ali su Francuzi u četvrtak ujutro otkazali nastup zbog ozljede leđa Herberta.

"Već sam tri dana bolestan, a jučer nisam mogao niti trenirati. Ipak, da je samo to u pitanju izašao bih na teren, ali danas ujutro sam osjetio bol u leđima i zato smo odlučili odustati", izjavio je Herbert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Francuzi očekuju kako bi Herbert ipak mogao biti spreman za finale Davis Cupa protiv Belgije sljedećeg vikenda u Lilleu. Susret parova igrat će se u subotu 25. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontinen i Peers su tako s omjerom pobjeda i poraza zauzeli drugo mjesto u skupini, prolazak u polufinale s prve pozicije iz ove skupine još ranije su osigurali Amerikanac Ryan Harrison i Novozelanđanin Michael Venus s dvoje pobjede u prva dva kola. Harrison i Venus će od 19 sati odigrati susret 3. kola protiv Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horije Tecaua, koji su s dva poraza u prva dva kola ostali bez izgleda za prolazak u polufinale.

Od daljnjeg nastupa na "mastersu" parova odustali su i Ivan Dodig i Španjolac Marcel Granollers koji su su izgubili svoja prva dva nastupa u skupini "Woodbridge/Woodforde" i tako ostali bez izgleda za prolazak u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig i Granollers su u srijedu izgubili sa 1-6, 1-6 od Britanca Jamiea Murraya i Brazilca Brune Soaresa, a umjesto njih će u petak od 13 sati na teren drugi hrvatski predstavnik Mate Pavić sa svojim partnerom Austrijancem Oliverom Marachom. Pavić i Marach će u svom debiju na "mastersu" igrati protiv legendarne američke braće Boba i MIkea Bryana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo