OVA VRUĆA 23- GODIŠNJA ZADRANKA PRVA JE PRIČA AUSTRALIAN OPENA: / 'A već sam si bila spakirala kofere za odlazak'

Image
Foto: AFP/Bernarda Pera: Instagram

Pera je po prvi put u karijeri u ždrijebu glavnog dijela nekog Grand Slam turnira i do tud je stigla nakon poraza u kvalifikacijama, u statusu lucky losera.

18.1.2018.
18:47
AFP/Bernarda Pera: Instagram
VOYO logo

Bernarda Pera, 23-godišnja Zadranka koja na turnirima nastupa pod američkom zastavom, kreirala je veliko iznenađenje u meču 2. kola prvog Grand Slam teniskog turnira sezone, isprativši iz ždrijeba desetu tenisačicu svijeta i devetu nositeljicu Australian Opena Johannu Kontu.

ZADRANKA KREIRALA SENZACIJU: Izbacila desetu igračicu svijeta, a u glavni turnir je ušla kao lucky loser

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da njen uspjeh bude veći, valja znati da je Pera po prvi put u karijeri u ždrijebu glavnog dijela nekog Grand Slam turnira i da je ondje stigla nakon poraza u kvalifikacijama, u statusu lucky losera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pera je ljevakinja, a dosad je uglavnom igrala ITF turnire na kojima je osvojila osam titula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uh, osjećaj je fenomenalan. U ponedjeljak sam spakirala stvari i spremala se otići kad su mi javili da sam upala pa sam još sva uzbuđena zbog svega. Sva sreća što nisam kupila avionske karte, išla sam ih rezervirati kad su me nazvali. Malo sam bila nervozna na kraju meča, kad sam trebala riješiti meč, ali nekako sam uspjela to završiti", rekla je Bernada za australske medije koja je u karijeri zaradila 160.000 dolara, a za ove dvije pobjede u džep će spremiti 110.000 dolara.

Da je Bernarda na Australian Openu napravila veliku stvar svjedoči i podatak da je izbacila igračicu koja je u zadnje dvije sezone u Australiji igrala četvrtfinale i polufinale. Zadranka je u karijeri dobila još samo jednu igračicu iz TOP 50, manje poznatiju sestru Pliškovu, Kristinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo