Osvajač Roland Garrosa ne može platiti ni trenera

24.7.2011.
20:44
VOYO logo

Marcan je na umaškoj zemlji odigrao najbolji meč karijere pobijedivši u 2. kolu kvalifikacija prvog nositelja Talijana Bolellija 4:6, 6:3, 7:6.

Iako je 20-godišnji Riječanin u trećem setu imao 5:2, ispustio je prednost, a onda u tie-breaku glatko dobio sa 7:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod mene ne može ništa jednostavno. Ovo mi je vjerojatno meč karijere jer nikad nisam pobijedio igrača ovog kalibra. Bio sam u zoni, u nekom posebnom stanju pa se ne sjećam više do tri poena u ovom meču", izjavio je mladi Marcan koji je potom otkrio tužnu stranu svoje priče:

"Ni u peti mi nije bilo da ću ovo napraviti jer sam se našao na rubu financijskog sloma i bez trenera. Shvatio sam da mi roditelji više ne mogu financirati karijeru pa sam im samoinicijativno skinuo taj teret s leđa", kaže Dino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječanin je domaćoj sportskoj javnosti poznat po tome da je lani u paru s Marinom Draganjom osvojio juniorski Roland Garros, dok je prije tri tjedna osvojio svoj prvi seniorski turnir, futures u Armeniji.

Osim Marcana koji je uspješno završio svoj meč, u kvalifikacijama se dogodio potpuni pomor hrvatskih tenisača. Već prvog dana otpali su Veger, Miočić, Topić, Draganja i Ružić, a isto se dan poslije dogodilo Androiću, Franjičeviću i Pucu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107220706006 arti-201107220513006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo