ĐOKOVIĆ POBJEGAO U RAJ NA ZEMLJI / Novak se sakrio od drame na posebno mjesto u susjedstvu: Nećete vjerovati koliko je platio noćenje u njemu

Image
Foto: Profimedia

Jedno od utočišta koje je Novak Đoković pronašao, za bijeg od medija, stresa, cjelokupne drame koja je nastala, kako bi se psihički odmorio i napunio baterije, bila je i savršena zimska lokacija na Žabljaku

23.1.2022.
23:03
Profimedia
VOYO logo

Nakon povratka iz Melbournea od kud su ga kao najvećeg kriminalca deportirali (nije procijepljen protiv koronavirusa), zbog čega ne može braniti 9. naslov na Australian Openu, odnosno loviti 10., tj povijesni 21. Grand Slam naslov, Novak Đoković je proveo nekoliko dana u Beogradu, a onda se zaputio za Crnu Goru, kako bi pobjegao od svega i odmorio se.

Image
IMA SE, MOŽE SE /

Zavirite u megaluksuz Novaka i Jelene Đoković: O ovom možemo samo sanjati

Image
IMA SE, MOŽE SE /

Zavirite u megaluksuz Novaka i Jelene Đoković: O ovom možemo samo sanjati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno od utočišta koje je Novak Đoković pronašao, za bijeg od medija, stresa, cjelokupne drame koja je nastala, kako bi se psihički odmorio i napunio baterije, bila je i savršena zimska lokacija na Žabljaku.

U pitanju je prelijepo zimsko zdanje na još ljepšoj snježnoj lokaciji, a sudeći po podacima sa jednog web sitea za rezerviranje smještaja, cijene su poprilično pristupačne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko želite noćiti u hotelu iznad na slici, morat ćete platiti "samo" 448,42 kuna. Inače, Grad Žabljak nalazi se na sjeverozapadu Crne Gore, u središtu Durmitora. Grad je sa svojih 1456 metara nadmorske visine najviše urbano naselje u jugoistočnoj Europi. Smješten je u podnožju Durmitora i okružen je s 23 planinska vrha od preko 2200 metara, 18 planinskih jezera i kanjonom rijeke Tare, najdubljim u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australian Open pratite na Eurosportu u sklopu PLAY Premium paketa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo