BLAGDANSKA MAGIJA / Izasao si da prosetas po kisici,kad ono Novak Djokovic u farmericama igra tenis na sred ulice

Image
Image

Već je prvi reket svijeta znao raditi ovakve stvari

25.12.2021.
20:15
VOYO logo

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković trenutačno boravi u Srbiji. Tamo se odmara od naporne sezone u kojoj je osvojio tri Grand Slama te je bio blizu povijesnog ostvarenja, no izgubio je u finalu US Opena i u polufinalu Olimpijskih igara.

Image
'BOMBE SU PADALE OKO NAS' /

Đokovićev otac otkrio kad će Nole završiti karijeru i progovorio o velikoj traumi koju je proživio: 'Nikad im neću oprostiti'

Prije povratka na teren, odlučio je zaigrati s klincima iz susjedstva pa se tako na društvenim mrežama pojavila snimka iz Beograda, koja je oduševila njegove poklonike. Nije ovo prvi put da je Đoković zaigrao klincima iz ulice pa to pomalo postaje tradicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kad će se najbolji tenisač svijeta vratiti turnirima za sad nije poznato. U subotu se pojavila vijest neće nastupiti na ATP kupu, reprezentativnom natjecanju koje je na programu od 1. siječnja u Sydneyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi Blic, pozivajući se na izvor blizak Đokoviću, on ne putuje na ATP kup u Australiju i odlučio je propustiti ovo natjecanje. Đoković još nije potvrdio ni nastup na Australian Openu, na kojem će moći igrati samo cijepljeni tenisači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija će u Sydneyu igrati u sastavu Filip Krajinović, Dušan Lajović, Matej Sabanov, Nikola Ćaćić i Nikola Milojević, a kako se navodi, izbornik niti Viktor Troicki neće putovati u Australiju na ATP kup. Suparnici Srbije u Sydneyu su Norveška, Čile i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo