NAJVEĆI SE VRATIO NAKON TRI GODINE I ODMAH POŽELIO ONO ŠTO I SVI: / Ovacije publike rekle su koliko je nedostajao

Image
Foto: Profimedia

Najtrofejniji tenisač svih vremena potom je poželio ono što želi i cijeli teniski svijet kada su na istom turniru on i Rafael Nadal

8.5.2019.
10:33
Profimedia
VOYO logo

Nakon tri godine izbjegavanja zemljanih terena Roger Federer vratio se na crvenu prašinu. Švicarskog Maestra, pak, u Madridu nije bilo pune četiri godine, a u povratku se u prvom meču nije zadržao ni sat vremena jer Richard Gasquet toliko nije zahtijevao (6:2, 6:3).

"Sretan sam jer sam se vratio. I više od toga. Nije mi nedostajalo, da budem iskren. Pre tri godine imao sam problema s ozljedom, onda sam odlučio sam da je bolje da propustim sezonu na zemlji. Ipak, ove sezone smatrao sam da odluka da ostanem kod kuće ne bi bila najbolja. Žalio bih da se nisam prijavio za ovaj turnir. Sada uživam. Lijepo je bilo čuti ovacije koje sam dobio na izlasku. Izgleda da Madrid zaista jest bio pravi izbor", rekao je Federer koji se tek kratko zadržao na analizi odigranog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale s Nadalom

"Prvi meč prošao je prilično dobro. Gasquet nije bio na svojoj razini, zapravo, bio je daleko od toga."

Najtrofejniji tenisač svih vremena potom je poželio ono što želi i cijeli teniski svijet kada su na istom turniru on i Rafael Nadal, njihov susret, po mogućnosti u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

I veliki Ronaldo uživao je u Federerovu nastupu

"Volio bih igrati protiv Nadala jer bi to značilo da sam u finalu. Nisam imao mnogo šansi da ga dobijem na zemji u posljednje tri godine", okrenuo je stvar i na šalu pa se prisjetio 2009. kada je dobio Španjolca u Caja Magici.

"Sjećam se tog finala od prije deset godina. Bilo bi dobro da imam priliku igrati s njim na početku karijere i na kraju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo