GROZNI UVJETI / Najbolje tenisačice svijeta bijesne: 'WTA ne poštuje ono što govorimo'

Image
Foto: AP Images

Prva je stanje terena i kompletnog kompleksa kritizirala Bjeloruskinja Arina Sabaljenka

31.10.2023.
13:04
AP Images
VOYO logo

"Razočarana sam kako izgleda organizacija ovog završnog turnira", rekla je češka tenisačica Marketa Vondroušova nakon prvog meča na završnom WTA Finals turniru u meksičkom Cancunu.

Image
SNALAZE SE /

Đoković otkrio 'problem' koji ima s Ivaniševićem: 'Suci razumiju psovke'

Image
SNALAZE SE /

Đoković otkrio 'problem' koji ima s Ivaniševićem: 'Suci razumiju psovke'

Na turniru gdje nastupa osam najboljih svjetskih tenisačica Vondroušova je u prvom nastupu poražena od Poljakinje Ige Šwiatek 6-7(3), 0-6, ali je nakon poraza isključivo pričala o (ne)kvaliteti terena na kojem se igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz mjeseca u mjesec Voyo donosi jedinstveno borilačko iskustvo

Image

„Stadion očigledno nije spreman za turnir ovakve razine. No, čini mi se kako se WTA organizacija i ne brine previše o terenima na kojima moramo igrati. Toliko sam se trudila cijele godine kako bih bila što bolja. Napravila sam sve u svojoj moći da osiguram nastup na ovom turniru i kada sam po prvi puta u karijeri uspjela u tome doživjela sam negativan šok. Razočaran sam, već mi je sada muka od svega“, naglasila je 24-godišnja češka tenisačica, inače pobjednica Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva je stanje terena i kompletnog kompleksa kritizirala Bjeloruskinja Arina Sabaljenka dan ranije, s tim da je naglasila kako je jedini krivac WTA organizacija, a ne organizator u Cancunu. Naime, tek početkom rujna Cancun je saznao kako će biti domaćin ovom turniru nakon što je predviđeni dotadašnji domaćin Saudijska Arabija odustala od organizacije.

„WTA očito ne poštuje ili uopće ne sluša ono što govorim ja ili neka druga od tenisačica. Njihova je krivica zbog ovakvog turnira. Nitko drugi nije kriv“, navela je Sabaljenka, najbolja na WTA ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 13 ove subote, 4. studenog, stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo od 20.00 u prijenosu UŽIVO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo