SNALAZE SE / Đoković otkrio 'problem' koji ima s Ivaniševićem: 'Suci razumiju psovke'

Image
Foto: Profimedia.hr

govorio je o svom treneru biranim riječima, te otkrio i što mu počinje smetati u životu najboljeg tenisača svijeta

30.10.2023.
17:04
Profimedia.hr
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković u Parizu se sprema za Masters 1000 turnir nakon kojeg bi mogao doći do nevjerojatne brojke od 400 tjedana na vrhu ATP liste.

Image
ATP LJESTVICA /

Borna Gojo do najboljeg plasmana u karijeri: Ćorić i Prižmić doživjeli popriličan pad

Image
ATP LJESTVICA /

Borna Gojo do najboljeg plasmana u karijeri: Ćorić i Prižmić doživjeli popriličan pad

Najuspješniji tenisač u povijesti s 24 Grand Slam naslova u razgovoru za Eurosport govorio je o svom treneru Goranu Ivaniševiću biranim riječima, te otkrio i što mu počinje smetati u životu najboljeg tenisača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ja sam čovjek s manama. Treba mi još više dodatne motivacije danas u ovoj kasnijoj fazi karijere, nego što mi je bilo potrebno prije pet ili 10 godina. Stvari su drugačije. Moj život je evoluirao", rekao je Đoković.

Image

Ivanišević mu je trener od lipnja 2019. godine, a sudeći po njihovom odnosu, čini se kako se Đoković planira zadržati s istim trenerom do kraja karijere. 'Otkrio' je najbolji tenisač svijeta i kako ga bivši hrvatski tenisač motivira:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Goran i ostatak tima pokušavaju pronaći nove načine kako bi me motivirali. Do sada nisu mnogo uspijevali", kroz smijeh je rekao Novak.

Šalu na stranu, Đoković je priznao da mu je Ivanišević kao djetetu bio idol, živi dokaz da su njegovi snovi mogući. Opet šaleći se, Đoković je priznao da je ranije mogao slobodno psovati, ali sada mora biti mnogo oprezniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrhunski se zabavljamo, odlični smo prijatelji. Imamo profesionalan odnos. Problem koji imamo, zbog uspjeha hrvatskih i srpskih igrača u posljednjih 30-ak godina... Nažalost, imamo situaciju da većina sudaca razumije psovke. Tako da se moramo malo poigrati. Koristimo sleng, stvaramo nove riječi, ali kada pop**diš, ne razmišljaš o toj maštovitosti s riječima", zaključio je trenutni prvi reket svijeta.

FNC 13 ove subote, 4. studenog, stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo od 20.00 u prijenosu UŽIVO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo