RAFA BEZ DLAKE NA JEZIKU / Nadala pitali o rušenju rekorda, Đokoviću i Federeru, Španjolac sve iznenadio odgovorom

Image
Foto: Profimedia

Još ga dvije pobjede dijele do povijesnog rekorda

25.1.2022.
14:05
Profimedia
VOYO logo

Španjolski tenisač Rafael Nadal u utorak se plasirao u polufinale Australian Opena nakon što je u četvrtfinalu poslije 4 sata i 10 minuta igre u pet setova pobijedio Kanađanina Denis Shapovalova sa 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3 i sada ga još samo dvije pobjede dijeli do rekordnog 21. Grand Slam naslova. Španjolac ima veliku priliku preteći Novaka Đokovića i Rogera Federera, koji ih imaju kao i on 20. O tome je progovorio na presici poslije pobjede nad Kanađaninom.

Image
OVO NIJE DOBRO /

Ivanišević mu je uništio snove, a proslavljeni tenisač sad poručuje: 'Đokoviću je karijera ugrožena, ne znam kako će dalje'

Image
OVO NIJE DOBRO /

Ivanišević mu je uništio snove, a proslavljeni tenisač sad poručuje: 'Đokoviću je karijera ugrožena, ne znam kako će dalje'

Dio povijesti

"Činjenica da smo izjednačeni na 20 je stvar koja sama za sebe govori, odnosno da dijelimo nevjerojatnu povijest našeg sporta. Za mene je čast biti dio toga, bez sumnje. Ne nadam se ničemu, samo idem dalje. Samo uživam u igri, kao što sam rekao stotinu puta. Ali iskreno, iz dubine srca, zaista se ne nadam ničem… Naravno da želim pobjeđivati , ali ne zbog toga kako bih imao više titula nego drugi, već jednostavno volim to što radim. Želim to raditi što je duže moguće", kazao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je u posljednjih šest mjeseci bilo puno sumnji hoću li biti sposoban nastaviti. Ali, sada se osjećam dobro. U situaciji smo da pobijedimo, u polufinalu sam AO i to je nevjerojatno za mene. Što će se dogoditi u budućnosti, zaista me nije briga. Ne vjerujem da će moja sreća u budućnosti zavisiti od toga hoću li osvojiti više Grand Slam titula od drugog ili će netko drugi osvojiti više od mene", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prezadovoljan sam i sretan zbog svih stvari koje su mi se dogodile u životu. Imam svoj način na koji pristupam životu. Ne možete uvijek biti frustrirani drugima, ako tvoj susjed ima veću kuću, bolji mobitel ili bolje stvari od tebe? Neću biti frustriran ako Novak ili Rodger završe karijeru s više Slamova od mene. Mislim, hajmo uživati u situaciji u kojoj smo. Svatko od nas. Napravili smo nevjerojatne stvari za naš sport. Hajmo uživati, ostale stvari su nebitne", završio je.

Australian Open pratite na Eurosportu u sklopu PLAY Premium paketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo