Teniske legende / Nadal i Federer najavili povratak na posebni turnir, ponovno će zajedno zaigrati na terenu!

Image
Foto: Profimedia

Rafael Nadal i Roger Federer objavili su povratak na tradicionalni teniski turnir gdje će zajedno obradovati mnoge obožavatelje...

3.2.2022.
20:11
Profimedia
VOYO logo

Roger Federer i Rafael Nadal vratit će se na Laver Cup na kojem će braniti boje europske momčadi. Laver Cup okuplja najbolje tenisače iz Europe koji se u direktnom okršaju bore za titulu protiv igrača iz ostatka svijeta.

Španjolski tenisač prošlog je vikenda ispisao povijest nakon što je porazio Danila Medvedeva u finalu Australian Opena i time osvojio 21. Grand Slam titulu u svojoj bogatoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal i Federer upravo su na Laver Cupu odigrali svoj prvi i jedini meč parova na prvom turniru 2017. godine. 

"Predložio sam Rogeru da bi trebali igrati parove u Londonu, tako da sada moramo samo nagovoriti našeg kapetana Bjorna (Borga)," rekao je Nadal i nastavio: "Roger je ogroman dio moje karijere, veliki je rival i također pravi prijatelj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlično bi bilo biti dio europske momčadi i bilo bi istinski posebno iskustvo ako bi još jednom zajedno kročili na teren u meču parova u ovom trenu naših karijera," zaključio je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer nije zaigrao tenis od četvrtfinala Wimbledona 2020, a nakon toga je otišao na još jednu operaciju koljena. Međutim, veliki se Federer planira vratiti na terene u travnju ili svibnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo