McEnroe o Novaku Đokoviću: 'Zagorčao si je život, a jednu mi je stvar bilo teško povjerovati…'

Image
Foto: profimedia.hr

Osvajač sedam Grand Slamova i bivši svjetski broj 1 John McEnroe komentirao je slučaj Đoković.

22.1.2022.
15:46
profimedia.hr
VOYO logo

Reakcije na deportaciju Novaka Đokovića i dalje ne prestaju. Prošlo je gotovo tjedan dana otkad je prvom tenisaču svijeta poništena viza, a i dalje je jedna od glavnih tema vezanih za Australian Open.

U razgovoru s Matsom Wilanderom, svoje viđenje cijelog ovog slučaja iznio je legendarni američki as John McEnroe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novak je mentalno jedan od najjačih na terenu. Sjećam se kako je prije par godina nestao s mape, a onda osvojio četiri Grand Slama zaredom i onda sljedećih godinu i pol nije mogao pobijediti nikoga. Odjednom se vratio i bio bolji nego ikad. Uspio je sebi otežati posao. Zagorčao si je život jer se nije cijepio i to je otežalo stvari u pokušaju branjenja naslova. Ne znam je li mislio da može doći i igrati u Australiji, ali i dalje mi nije jasno zašto se sreo s tim novinarom ako je znao da ima Covid i to mu nije rekao. To mi je bilo teško povjerovati. Ovo će udariti Đokovića žestoko", započeo je svoj monolog temperamentni Amerikanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković u Crnoj Gori, daleko od javnosti

Podsjetimo, Đoković je novinaru L'Equipea dao intervju premda je znao da je pozitivan na koronavirus.

"Neizvjesno je što će biti s Roland Garrosom, kažu da će morati biti cijepljen da bi igrao. Što je s Wimbledonom? Možda ga ne brinu ostali turniri, ali ovo je nezgodno za čovjeka koje se naporno trudio da ga svi vole", rekao je nekadašnji broj jedan na ATP listi i osvajač sedam Grand Slam naslova John McEnroe.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Na rubu /

Incident u Australiji: Kyrgios tvrdi da mu je Mektićev i Pavićev trener pred svlačionicom prijetio fizičkim obračunom

Image
Na rubu /

Incident u Australiji: Kyrgios tvrdi da mu je Mektićev i Pavićev trener pred svlačionicom prijetio fizičkim obračunom

Novak Đoković se iz Australije vratio u Beograd, a prema dostupnim podacima trenutno je na odmoru u Crnoj Gori. Australija ga je deportirala jer je prvi igrač svijeta necijepljen i kao takav smatran je opasnošću za javno zdravlje Australaca, stoji u odluci ministra migracije Alexa Hawkea što je naknadno potvrdio i sud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo