Sjajni Cilic usred New Yorka ostvario rezultat za pamcenje

U susretu cetvrtfinala US Opena Marin Cilic je slavio protiv Ceha Tomasa Berdycha sa 6:2, 6:4, 7:6 (4) te tako ponovio najveci rezultat u karijeri.

4.9.2014.
23:18
VOYO logo

Za dva sata i 14 minuta igre Cilic je prosao neugodnog Berdycha i tako u trecem pokusaju uspio izboriti polufinale americkog Grand Slama. Izjednacio je Cilic tako svoj najbolji rezultat u karijeri kada je 2010. godine dosao do polufinala Australian Opena.

Medugorac je furiozno poceo mec i odmah na pocetku napravio brek. Berdych se nije ni snasao a Marin je zakljucio set sa 6:2. Slican razvoj situacije dogodio se i u drugom setu, Cilic je odmah napravio break te ipak dominatno dovrsio drugu dionicu i dosao do vodstva od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trecem setu Berdych je poceo igrati, napao Marina puno jace, dosao do vodstva od 4:1, ali nas tenisac nije se predavao. Uspio se dovuci do tie breaka, a u 13. igri vise strpljenja imao je Cilic te na 6:4 iskoristio mec loptu.

U polufinalu Cilica ce igrati protiv boljeg iz susreta Rogera Federera koji je u pet setova pobijedio Francuza Gaela Monfilsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo