ŠTO TE MUČI NOLE? / Ljutiti Đoković je najavio izvanrednu konferenciju za novinare: Jedna stvar ga posebno nervira, želi sve riješiti

Image
Izvor: Profimedia

Novak Đoković progovorit će o temi koja sve muči

21.2.2023.
18:54
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novak Đoković u siječnju se ponovno vratio na vrh svjetskog tenisa. Vratio se u svoju omiljenu Australiju te je osvojio Australian Open, svoj 22. Grand Slam turnir u karijeri.

Image
TEŽAK UDARAC /

Chicago Bullsi bez megazvijezde do kraja sezone

Image
TEŽAK UDARAC /

Chicago Bullsi bez megazvijezde do kraja sezone

No, ponovno posjet Australiji nije mogao proći bez skandala i repova. Naime, neki protivnici i kritičari su ga optužili da je lažirao svoju ozljedu pa je srpski tenisač odlučio reagirati.

Sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare u srijedu u 13 sati.

shimmer fallback
shimmer fallback

Dosta mu je

Đoković će u srijedu priložiti svu medicinsku dokumentaciju, kao i snimke pretraga kako bi dokazao da nije ništa lažirao.

"Samo se mene i moje ozljede dovode u pitanje. Kada su neki drugi igrači u pitanju, njih se predstavlja kao žrtve, ali čim se ja ozlijedim, priča se o tome da izmišljam. Jako zanimljivo. Ne osjećam se kao netko tko treba nešto dokazivati", rekao je Nole za vrijeme Australian Opena.

Podsjetimo, njega je australski tenisač Alex de Minaur optužio da laže te je tvrdio da Đoković nema zdravstvenih poteškoća.

"Recite mi, je li vam Đoković izgledao ozlijeđeno? Ja ne znam, ali čini mi se da se dosta dobro kretao. Posljednjih tjedana se priča o njegovim povredama, a sada je bio predobar u svakom segmentu", rekao je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču