TEŽAK UDARAC / Chicago Bullsi bez megazvijezde do kraja sezone

Image
Foto: Profimedia

U siječnju se pojavila iskra optimizma da bi se Ball mogao vratiti u momčad

21.2.2023.
18:49
Profimedia
VOYO logo

Razigravač Chicago Bullsa Lonzo Ball propustit će ostatak ove sezone zbog stalnih bolova u lijevom koljenu koje mu je u više navrata operirano, prenijeli su mnogi američki mediji.

Image
KATASTROFALAN PRVI DAN NA POSLU NAJVEĆE ZVIJEZDE NBA DRAFTA: /

Lonzo Ball se žestoko ispromašivao

Image
KATASTROFALAN PRVI DAN NA POSLU NAJVEĆE ZVIJEZDE NBA DRAFTA: /

Lonzo Ball se žestoko ispromašivao

Prošle godine prošao dva operativna zahvata

Ball je prošle godine prošao dva operativna zahvata na lijevom koljenu, a posljednju utakmicu je odigrao 14. siječnja 2022., kad je u dvoboju protiv Golden State Warriorsa na parketu proveo 24 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U siječnju se pojavila iskra optimizma da bi se Ball mogao vratiti u momčad, kad je izjavio da je počeo trčati na pokretnoj traci i da ponovno može zakucati.

No, takvu je mogućnost odmah odbacio glavni trener Billy Donovan koji je rekao da Ball "nije ni blizu" nekakvom povratku, zbog konstantnih problema s koljenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne može kontinuirano trčati'

"Ne može kontinuirano trčati. Kad će to moći raditi iz dana u dan, bez prekida, tada ćemo početi osjećati optimizam". izjavio je Donovan.

Danas 25-godišnji razigravač je 2017. bio drugi izbor na NBA draftu, a odabrali su ga Los Angeles Lakersi. U ligi je do sada odigrao 252 utakmice, od toga 35 u dresu Bullsa u koje je stigao iz New Orleans Pelicansa uoči sezone 2021./2022. Ball je tada potpisao četverogodšnji ugovor vrijedan 80 milijuna američkih dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Bullsa je u siječnju istaknuo da će Ball u procesu povratka morati proći proces prilagodbe, prije nego što ponovno zaigra u punoj minutaži, s obzirom da će iza sebe imati dugačku stanku.

"Sigurno će postojati razdoblje prije nego što će dobiti dopuštenje za igranje, ali to se sigurno neće dogoditi prije nego što budemo sigurni da će moći izdržati NBA raspored", rekao je Donovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo