Ljuta i ogorčena: 'Izgubila je moje poštovanja!'

Poljska tenisačica Agnieszka Radwanska bijesna je na Viktoriju Azarenku zbog načina na koji je igrala i pobijedila u nedavnom polufinalu WTA turnira u Dohi.

23.2.2012.
18:02
VOYO logo

Ove godine je najbolja svjetska tenisačica Bjeloruskinja Azarenka u tri navrata pobjeđivala Radwansku kojoj očito jako smeta glasanje protivnica tijekom mečeva. No, u posljednjem međusobnom ogledu u Dohi Azarenka je dodatno 'zavijala i jaukala' zbog bolova u gležnju, a zbog kojih je otkazala i ovotjedni nastup u Dubaiju.

"Da budem iskrena takve stvari nisu vrijedne mog komentara, ali mislim da je nakon ponašanja u zadnjem meču izgubila dosta mog poštovanja. Bila sam strašno ljuta jer takvo zavijanje i jaukanje stvara loš imidž ženskog tenisa", smatra Poljakinja koja je na kraju meča nevoljko pružila ruku protivnici bez da ju je pogledala u oči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radwanska se i nakon poraza na Australian Openu također žestoko obrušila na Azarenku zbog vriskova prilikom udaraca, a premda je sama izjavila da je već navikla na takve stvari kada igra protiv Azarenke ili Šarapove, naknadno je komentirala da su njihovi povici 'prilično naporni' i 'jednostavno preglasni'.

"Naravno, svatko ima pravo na takvo ponašanje na terenu jer tenis to dopušta. Meni je to preglasno, a ako WTA misli isto, trebao bi nešto poduzeti po tom pitanju", poručila je Radwanska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo