Mektić bez finala / VIDEO Kyrgios izborio finale Acapulca sa Zverevim, 'ludi' Australac opet napravio show

Image
Foto: AP Images

Sedmi put međusobno će igrati Kyrgios i Zverev, ovaj put u finalu Acapulca

2.3.2019.
9:48
AP Images
VOYO logo

Nijemac Aleksander Zverev i Australac Nick Kyrgios igrat će u finalu teniskog ATP turnira u Acapulcu s nagradnim fondom od 1,8 milijuna dolara. 

Zverev, treći tenisač svijeta, u prvom je polufinalnom susretu sa 7:6 (0), 6:3 pobijedio Britanca Camerona Norrieja, a Kyrgios je u drugom polufinalnom meču koji je trajao gotovo dva i pol sata u novoj drami sa 7:5, 5:7, 7:6 (7) bio bolji od Amerikanca Johna Isnera. S obzirom na trajanje i broj gemova, nismo vidjeli ni previše neobranjivih servisa, Kyrgios je ispalio 24, Isner jedan više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, još u prvom setu Kyrgios je opet priredio mali show, iznerviran publikom, koja mu je zviždala još kad je igrao protiv Rafaela Nadala, odgovorio joj je.

"Gdje su Rafini navijači? Hej, Rafini navijači, gdje ste? Hajdemo na let za Indian Wells."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video tog trenutka pogledajte OVDJE.

Zverev će u Acapulcu pokušati doći do prvog naslova ove godine i 11. u karijeri, dok će Kyrgiosu, ukoliko pobijedi, to biti četvrti naslov u karijeri. Bit će im to sedmi međusobni dvoboj, a trenutno nitko nije u prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konkurenciji parova Nikola Mektić zaustavljen je u polufinalu zajedno s Marcelom Granollersom. Bolji od njih bili su Krajicek i Sitak s 13:11 u trećem setu u kojemu su Hrvat i Španjolac propustili meč-loptu kod 10:9.

ATP Acapulco, polufinale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alexander Zverev (Njem/2) - Cameron Norrie (VB) 7:6 (0), 6:3 
Nick Kyrgios (Aus) - John Isner (SAD/3) 7:5, 5:7, 7:6 (7)

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo