KRAJAN POZVAO PAVIĆA U REPREZENTACIJU: / 'Žao mi je ako sam ga povrijedio, želim da okrenemo novu stranicu'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska će do pobjede pokušati doći u najjačem sastavu.

20.2.2018.
16:15
PIXSELL
VOYO logo

Potpisivanjem ugovora o suradnji u organizaciji predstojećeg susreta Davis Cupa između Grada Varaždina i Hrvatskog teniskog saveza u utorak su i službeno počele pripreme za dvoboj Hrvatske i Kazahstana u četvrtfinalu Svjetske skupine Davis Cupa (od 6. do 8. travnja).

Image
KRAJAN NAJAVIO NAJJAČI SASTAV ZA KAZAHSTAN: /

Ovo je samo dio puta do osvajanja Davis Cupa

Image
KRAJAN NAJAVIO NAJJAČI SASTAV ZA KAZAHSTAN: /

Ovo je samo dio puta do osvajanja Davis Cupa

"S igračke strane mogu reći da ćemo i protiv Kazahstana biti u izuzetno jakom sastavu. Već sam nakon Kanade rekao da smo reprezentacija protiv koje nitko ne želi igrati, jer imamo odgovor za svakog suparnika i za svaku vrstu podloge. Dosta se u Osijeku govorilo o neigranju Mate Pavića, pa i ovim putem želim reći da ga ponovno pozivam u reprezentaciju. Očigledno je da se Mate osjeća povrijeđen u vezi s ranijim nastupanjem u Davis Cupu i s komunikacijom sa mnom. Žao mi je ako sam nenamjerno pridonio takvom Pavićevom doživljaju i želim da okrenemo novu stranicu", rekao je izbornik Krajan i najavio da će i za ovu akciju pozvati Pavića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvao Pavića

"Naša je želja da budemo u najjačoj postavi i da iskoristimo sve adute koje imamo, dakle i u tom svjetlu Mate nam treba, baš kao što sam to rekao i u Osijeku. Mislim da treba ostaviti prošlost iza nas i da svi trebamo podvući crtu. Reprezentacija je iznad svih nas, svi smo tu zbog predstavljanja hrvatskog tenisa u najboljem svjetlu. Imamo odličnu atmosferu u ekipi, odlične uvjete, odlične igrače, a uz podršku s tribina vjerujem da će nam to donijeti pobjedu protiv Kazahstana", rekao je Krajan.

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

02.02.2018., Split - Tenisac Mate Pavic, osvajac Australian Opena u parovima i mjesovitim parovima, na primanju kod zamjenice gradonacelnika Jelene Hrgovic. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Objavljene su i cijene ulaznica (kompleti će, ovisno o sektoru, stajati 150 i 200 kuna), a organizacijski poslovi već su krenuli. No dojam će biti još bolji ako će Hrvatska na igralištu imati sve najbolje tenisače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HTS je posljednjih nekoliko sezona jako radio na tome da stvorimo što bolje uvjete, time i da atmosfera u ekipi bude najbolja moguća i mislim da smo u tome uspjeli. Što se tiče Mate Pavića, bilo je nekih prozivki na naš račun i vrijeme je da svi zajedno podvučemo crtu i okrenemo se onome što nas čeka. Ako je bilo nekih propusta s naše strane vezano uz neke čestitke koje kaže da nije dobio, ja se Mati ispričavam, pa čak ako u konkretnom slučaju greška i nije naša, jer još kad je osvojio mješovite parove na US Openu prva stvar koju smo u uredu drugog jutra napravili bila je da mu pošaljemo čestitku. Uopće, mi vrlo pažljivo pratimo sve naše igrače i igračice, nevezano uz godište, i njihove uspjehe doživljavamo kao naše. Ako se ponekad dogodi da čestitku za dobar rezultat ne prime vjerojatno je problem u komunikacijskom kanalu, a ne u tome da nekoga zanemarujemo", kazao izvršni direktor HTS-a Miroslav Zečić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo