Jedna Hrvatica 'roni suze' zbog pobjede Marina Čilića

Marin Čilić je uspješno prošao 1. kolo posljednjeg Grand Slam turnira US Open u New Yorku, dok je Ivan Dodig predao Španjolcu Felicianu Lopezu nakon velike borbe.

27.8.2014.
20:32
VOYO logo

Cipranin Marcos Baghdatis, hrvatski zet, suprug nekadašnje hrvatske tenisačice Karoline Šprem, predao je Čiliću kod rezultata 6:3, 3:1. Baghdatis je očito bio dobar izbor za Čilićev prvi meč na US Openu, bio je to njihov šesti dvoboj i peta pobjeda Čilića. U 2. kolu Čilić, koji je 14. nositelj, ide na boljega iz dvoboja Ukrajinca Ilje Marčenka i Švicarca Marca Chiudinellija.

Pravu dramu proživljavao je Ivan Dodig koji je propustio priliku u četiri seta pobijediti Španjolca Lopeza, a u petom je predao zbog bolova kod rezultata 6:1, 5:7, 6:2, 4:6, 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig je uvjerljivo dobio prvi i treći set, a u četvrtom je imao vodstvo od 4:2, da bi potom izgubio četiri gema zaredom i predao nakon 170 minuta velike borbe s protivnikom i bolovima. Dodig je od čak 15 prilika za break iskoristio svega pet, dobio je 12 poena više i napravio 27 neprisiljenih pogrešaka manje od Španjolca. Protiv Lopeza, 21. igrača svijeta, Dodig sada u međusobnim dvobojima ima omjer 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo