Otkrivena zanimljivost o Goranu Ivanisevicu iz polufinala US Opena

Cilicev kondicijski trener Slaven Hrvoj otkrio je kakva je situacija u taboru Marina Cilica uoci finala US Opena protiv Japanca Keija Nishikorija.

8.9.2014.
19:14
VOYO logo

Hrvoj je za Jutarnji list to ovako objasnio:

"Sto se emocija tice, ne znam kako bih se izrazio. Svi smo presretni. Osjecamo se kao u nekom filmu, nekako nestvarno (barem ja), bez obzira na to sto smo svi vidjeli da dobro osjeca lopticu i da moze daleko. Prisjecamo se teske situacije u kojoj smo bili prije nesto vise od godinu dana, kad smo rekli da cemo iskoristiti vrijeme za trening i vratiti se jaci nego ikada, u svim aspektima. Sada izgleda da smo u tome itekako uspjeli", misljenja je Hrvoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/fkAVCavQa6Q

Cilicev trener Goran Ivanisevic je tijekom svoje karijere imao rituale prije vaznih meceva na velikim teniskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da vas sve zanimaju nasi pobjednicki rituali. Imamo neke stvari kojih se vise-manje drzimo, ali o njima mozemo nakon finala, da nesto ne ureknemo".

Ivanisevic je poznat kao veliki emotivac. Stoga je izuzetno zanimljivo kako legendarni Zec prozivljava ovaj veliki uspjeh hrvatskog tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Goran meceve prozivljava jako intenzivno, ali trudi se to ne pokazati. No, moram istaknuti da je protiv Federera vjerojatno bio najsmireniji do sada. Sto se tice Marina, vidi se da ima vise samopouzdanja, da vise vjeruje u sebe, da vjeruje da moze pobijediti svakoga. Mislim da je sve to posljedica kvalitetnog rada. Marin je ulozio jako puno truda, na tenisu i kondiciji. Goran je donio ogromno znanje i iskustvo, ali i atmosferu koja je pravo osvjezenje ovom timu i rekao bih da sada sve stima savrseno".

Finale US Opena je za Cilica mec njegove dosadasnje karijere. Marin je blizu svog prvog Grand Slam naslova. Za pobjedu protiv Nishikorija biti ce mu potrebna vrhunska partija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idemo odraditi ovo do kraja, najbolje sto mozemo, a onda Marin ide na Davis Cup. Sigurno odlazi u Amsterdam, nema sanse da to preskoci, iako ce imati vrlo malo vremena za adaptaciju na zemlju. Naime, u Nizozemsku ce stici tek u srijedu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo