Challenger u SAD-u / Ivo Karlović u manje od sat vremena 'razbio' Girona i prošao u drugo kolo Houstona

Image
Foto: AP Images

Sljedeći protivnik bit će mu Emilio Gomez, Ekvadorac koji je u dva seta slavio na startu protiv Galana Riverosa

13.11.2018.
21:29
AP Images
VOYO logo

Ivo Karlović bez problema je odradio posao u prvom kolu Challengera u Houstonu, protivnik mu je bio Amerikanac David Giron kojeg je hrvatski tenisač svladao u dva glatka seta.

Ivo Karlović dobro je startao u Houstonu, David Giron nije imao šanse i Karlović je prošao u drugo kolo. Rutinski odrađen posao za samo 57 minuta, treći nositelj tek u posljednjem gemu meča pružio je neku šansu Gironu, ali ovaj je nije iskoristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je od početka meča dominirao i već u prvom gemu napravio je break i to bez ijednog izgubljenog poena. Nakon što je poveo s 1:0, do kraja seta nije dopustio Gironu nijedan pritisak na servisu i uzeo je taj dio igre sa 6:4.

Nikakvih pomaka nabolje za Amerikanca nije bilo niti u drugom setu. Tu je Karlović napravio break u trećem gemu, zatim je još jednom oduzeo servis protivniku kod 4:2 i riješio pitanje prolaza u drugo kolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem gemu Giron je imao četiri break lopte, ali nije ih iskoristio, Karlović je iskoristio svoju drugu meč loptu te će igrati u drugom kolu.

Sljedeći protivnik bit će mu Emilio Gomez, Ekvadorac koji je u dva seta slavio na startu protiv Galana Riverosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo