Play ponuda

I NJEGA SU SUMNJIČILI ZA DOPING, A SAD NEMA MILOSTI: / 'Šarapova mora platiti za svoju pogrešku!'

Image

O slučaju Marije Šarapove i dopinga zbog uzimanja lijeka za srce meldonium, oglasio se i Rafael Nadal. Španjolski tenisač oštro je napao svoju kolegicu.

10.3.2016.
11:00
Play ponuda

"Teško je zamisliti da se ovako nešto moglo dogoditi, ali pogreške se događaju. Želim vjerovati da Marija nije željela ovo napraviti. Očito se radi u nemaru, ali mora platiti za svoju pogrešku", kazao je Nadal koji je često bio pod lupom javnosti i ostalih tenisača zbog sjajnih tjelesnih sposobnosti.

'Ja sam potpuno čist'

"Već sam umoran od tih silnih priča. Ja sam potpuno čist. Nikad nisam bio u iskušenju napraviti nešto krivo. Vjerujem u vrijednosti koje promiče sport", kazao je 14-erostruki osvajač Grand Slam turnira.

Prije pet godina, bivši pobjednik Roland Garrosa Yannick Noah je u novinama napisao kako Španjolci uspjeh svog sporta mogu zahvaliti dopingu.

Injekcije krvne plazme i presađivanje stanica

Nadal je kazao kako u liječenju koljena koristi neke nove tretmane, poput injekcija krvne plazme i presađivanja vlastitih stanica.

"Bio sam iskren kroz cijelu karijeru. Nikad nisam ništa pokušavao sakriti. Prvi put injekcije plazme su se pokazale fantastičnim, drugi put je loše prošlo. Morao sam prestati igrati tenis sedam mjeseci. Što se tiče presađivanja stanica, to sam napravio dvaput, a terapija je bila uspješna. Nikad nisam napravio ništa krivo", pojasnio je Nadal svoje tretmane.

Play ponuda
Play ponuda