GDJE KOD SE POJAVI, SA SOBOM DONESE I KAOS: / Pogledajte kako je izgledao Maradonin dolazak u Zagreb

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Po mnogima najveći nogometaš svih vremena, legendarni Diego Armando Maradona, sinoć je oko 23 sata sletio u Zagreb.

25.11.2016.
8:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

"Mali zeleni", kako su mu mediji i navijači nadjenuli nadimak zbog svojeg svemirskog načina igranja nogometa, u hrvatsku metropolu je došao u pratnji svoje djevojke Rocije Olive kako bi prisustvovao finalu Davis Cupa u Areni Zagreb između Hrvatske i njegove Argentine.

MARADONA SLETIO U ZAGREB I POLUDIO NA NOVINARE: ‘Oni su budale, uzeli su me zdravo za gotovo’

Veliki ljubitelj tenisa

Maradona je poznat kao veliki ljubitelj tenisa, a posebno iz reprezentacije Argentine cijeni Juana Martina Del Potra. Argentinsku nogometnu ikonu za zagrebačkom aerodromu dočekalo je nekoliko novinara i fotografa te fanovi i znatiželjnici koji su imali sreću naći se na Plesu oko 23 sata. Dolazak Maradone čuvao se u strogoj tajnosti. Nakon što je došao u Zagreb, Maradona je poludio na predstavnike medija promrmljavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oni su budale, uzeli su nas zdravo za gotovo'

"Oni su budale, uzeli su nas zdravo za gotovo. Ne, organizacija nije dobra. Vlada potpuni kaos. Zato i neću govoriti ništa novinarima. Da su bili organizirani, bez problema bi razgovarao. Ali sad neću”, kazao je ljutiti Maradona nakon čega je ušao u crni kombi i otišao prema gradu, piše Rionegro.com.ar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona je iz Zračne luke Pleso otputovao u hotel DoubleTree Hilton gdje je smještena argentinska reprezentacija, iako je prvotno bilo planirano da odsjedne u drugom hotelu. Ni s kim nije komunicirao, već su ga odmah ispratili u sobu. U hotelu su pojačali sigurnosne mjere, pišu argentinski mediji.

Posebno cijeni Del Potra

Nije prvi put da je Maradona s reprezentacijom, a posebno cijeni najjačeg argentinskog aduta Del Potra kojem je među prvima čestitao kad je ovaj dobio Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Zanimljivo je i to da je Maradona u travnju 2002 u Buenos Airesu u prisustvovao četvrtfinalu Davis Cupa i pobijedi Argentine nad Hrvatskom 3-2, a slavni Argentinac je vodio navijanje s tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio u Novom Vinodolskom

Maradona je tom prilikom poklonio Goranu Ivaniševiću dres Boca Juniorsa s brojem 10. Maradona je 2005. posjetio i Novi Vinodolski, gdje je u sklopu promocije turnira iz serije Senior Toura odigrao humanitarnu malonogometnu utakmicu, a odigrao je i nekoliko teniskih poena s Ivaniševićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest da će biti na finalu Davis Cupa procurila je dan prije njegova dolaska. Argentinski tenisači obožavaju Diega, Leonardu Mayeru on je više od sportaša i reprezentacija je oduševljena što će ih njihov slavni sunarodnjak bodriti na tribinama zagrebačke Arene.

Hrvatska protiv Argentine lovi svoj drugi Davis Cup naslov

No isto tako, argentinski novinari koji su jučer bili prisutni u zračnoj luci Zagreb kazali su kako to nije dobro za izabranike Daniela Orsanica jer on svagdje gdje se pojavi sa sobom donese dozu kaosa i izazove neki skandal. Kao što je izazvao i sinoć obrušivši se na novinare. Uz to, uvijek zasjeni i same aktere na terenu. To se dogodilo i ovog puta. Gotovo svih hrvatski mediji posvetili su pozornost njegovom dolasku i Maradona se tako prometnuo u prvi plan kad je riječ o ovom finalu Davis Cupa, u kojem Hrvatska protiv Argentine lovi svoj drugi naslov u ovom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo