navijači bijesni na tv kuću / Francuzi prekinuli prijenos prilikom dodjele trofeja Hrvatima: 'Kakav sramotan nedostatak poštovanja'

Image

Skandaloznu odluku renomiranog televizijskog kanala osudili su brojni francuski gledatelji

25.11.2018.
22:48
VOYO logo

Hrvatska je pobjednik Davis Cupa! Po drugi put u povijesti naši su tenisači na krovu svijeta zahvaljući pobjedi Marina Čilića 7-6 (3), 6-3, 6-3 koju je ostvario protiv Lucasa Pouillea, najbolje rangiranog francuskog tenisača u Lilleu, nakon dva sata i 19 minuta igre pred 25.000 gledatelja na stadionu Pierre Mauroy.

Nakon meča hrvatski su tenisači na svečanoj ceremoniji podigli trofej namijenjen pobjedniku najstarijeg momčadskog natjecanja na svijetu. Međutim, veličanstvenu atmosferu pokvarili su Francuzi odnosno televizijska kuća France Sport TV koja je bila zadužena za prijenos finala, a koja je prekinula emitiranje u trenutku kada je došao red za dodjelu priznanja hrvatskim tenisačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Skandaloznu odluku renomiranog televizijskog kanala osudili su brojni francuski gledatelji i teniski simpatizeri na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Francusku televiziju može biti sram što je odlučila ne prenositi dodjelu. Time se iskazalo potpuno nepoštovanje prema Hrvatima koji su došli podržati svoju reprezentaciju", napisao je jedan navijač na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramota za televiziju što nisu prikazali dodjelu trofeja, čestitam Hrvatskoj na pobjedi", dodala je korisnica Twittera iz Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Francuska nije pobijedila pa je netko odlučio da je besmisleno prenositi dodjelu. Kakav sramotan nedostatak poštovanja", samo je jedan od komentara.

"Sramotan potez francuske televizije", jedan je od brojnih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak ovaj sramotni propust donekle su ispravili francuski tenisači koji su pokazali da su veliki i u porazu. Po izlasku s terena, a prije svečane ceremonije dodjele pehara francuski je izbornik poveo svoju reprezentaciju u svlačionicu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo od bolje momčadi. Otišli smo u njihovu svlačionicu kako bismo im čestitali. Mislim da su oni prekrasni i zasluženi pobjednici. Nemamo za čim žaliti, dali smo sve od sebe, učinili smo što smo mogli na ovoj razini.", zaključio je Yannick Noah.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo