[FOTO] AMERIČKI TENISAČ ORGANIZIRAO VELIKO VJENČANJE USRED PANDEMIJE: / 'Sebično, neuko, ružno ponašanje'

Image
Foto: Instagram

'Dok vlade širom svijeta razmišljaju može li se vjerovati tenisačima da se ponašaju odgovorno tijekom pandemije'

24.12.2020.
20:38
Instagram
VOYO logo

Kako se pandemija koronavirusa pogoršava diljem Sjedinjenih Država, teniska zvijezda Jack Sock na sebe je navukla bijes obožavatelja zbog priređivanja velikog vjenčanja uoči Australian Opena u Južnoj Karolini, području s mnogo zaraženih koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je bilo gostiju s maskama

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu čitajte - OVDJE.

Iako bi se bilo koje druge godine, u bilo kojoj drugoj situaciji, Sockovo vjenčanje s mladenkom Laurom Little jedva registriralo u medijima, dobro posjećena ceremonija svjetskog broja 253. privukla je kritike ljubitelja tenisa i ostatka javnosti, javlja Yahoo Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je, ako ih je uopće i bilo, Sockovih gostiju nosilo maske za vjenčanje para u okrugu Charleston u Južnoj Karolini - koja je zabilježila više od 22.000 slučajeva koronavirusa i više od 300 smrtnih slučajeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sock je početkom tjedna na Instagramu objavio nekoliko slika glamurozne ceremonije, što je navelo vodećeg teniskog reportera Bena Rothenberga na pitanje koliko je to odgovoran potez...

Rothenberg je posebno istaknuo približavanje Australian Opena, koje je odgođeno jer su službenici surađivali s vladom viktorijanske države kako bi pronašli prikladne aranžmane za igrače u karanteni i na treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rothenberg plasirao javnu kritiku

“Dok vlade širom svijeta razmišljaju može li se vjerovati tenisačima da se ponašaju odgovorno tijekom pandemije (zapravo muškarci), ne mogu pomisliti, uopće ni zamisliti da im ATP-ov igrač koji objavljuje fotografije svog vjenčanja pomaže u slučaju. (Mazel tov, ali hajde) ”, objavio je Rothenberg na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Glup potez tijekom pandemije'

To se događa nakon što su Aleksandar Zverev i Novak Đoković kritizirani zbog njihovog ponašanja ranije tijekom godine, a drugi je bio domaćin dobrotvornog turnira u Zadru i na kraju zaradio koronavirus, dok je prvi uhvaćen na zabavama u Europi, u trenucima kad se svima apelira da se pridržavaju mjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, najviše je polemika izazvala fotografija Socka i njegove izabranice s brojnim djeverušama i kumovima.

"Sebično, neuko, ružno ponašanje, "Bravo, klaunovi jedni, nadam se da ćete zažaliti zbog toga", "Glup potez tijekom pandemije", "Uopće ne marite za zdravstvene radnike i one koji stvarno mogu umrijeti, baš poput Donalda Trumpa", samo su neki od komentara bijesnih fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo