TEŠKE ODLUKE / Đoković propušta Wimbledon, ali operacija je dobro prošla: 'Moja ljubav prema ovom sportu je jaka'

Image
Foto: Profimedia

'Dat ću sve od sebe da budem zdrav i spreman za povratak na teren što je prije moguće'

6.6.2024.
13:50
Profimedia
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković oglasio se poslije operacije koljena kojoj je podvrgnut jučer, kazavši da je sve dobro prošlo i da će dati sve od sebe da se što prije vrati na teniske terene. 

Image
'LOŠ IMIDŽ' /

Ne stišavaju se reakcije na Đokovića, legenda situaciju usporedila s finalom SP-a u nogometu

Image
'LOŠ IMIDŽ' /

Ne stišavaju se reakcije na Đokovića, legenda situaciju usporedila s finalom SP-a u nogometu

Đoković se ozlijedio u meču osmine finala Roland-Garrosa protiv Argentinca Francisca Cerúndola, a zbog ozljede je bez borbe predao meč četvrtfinala Norvežaninu Casperu Ruudu. Pretrage su utvrdile da je zadobio puknuće medijalnog meniskusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer sam morao donijeti neke teške odluke nakon što sam zadobio puknuće meniskusa u zadnjem meču na Roland-Garrosu. Još uvijek sve obrađujem, ali sretan sam što mogu obavijestiti vas da je operacija prošla dobro", rekao je Đoković u objavi na Instagramu.

"Veoma cijenim tim liječnika koji je bio uz mene, kao i golemu podršku koju sam dobio od svojih obožavatelja", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dat ću sve od sebe da budem zdrav i spreman za povratak na teren što je prije moguće. Moja ljubav prema ovom sportu je jaka i želja za natjecanjem na najvišoj razini je ono što me drži."

Ova je ozljeda tako prekinula Đokovićev lov na rekordni 25. Grand Slam naslov i rezultirat će padom s prvog mjesta na ATP ljestvici u ponedjeljak gdje će ga zamijeniti Talijan Jannik Sinner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zna se koliko će trajati oporavak, ali mediji pišu da će srpski tenisač morati pauzirati tri tjedna što znači da će morati propustiti treći Grand Slam sezone Wimbledon.

Wimbledon, koji je Đoković osvojio sedam puta, održat će se od 1. do 14. srpnja, a pojedinačni je teniski turnir na Olimpijskim igrama u Parizu na rasporedu od 27. srpnja do 4. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo