JESTE LI ZNALI? /

Đoković i Nadal završili su jednom zajedno u jacuzziju, svi sad pričaju o tome

Image
Foto: djokernole/Instagram

Fotografija je nastala nakon završenog finala Indian Wellsa 2017. u kojem je Nadal pobjedio Novaka 2-0 u setovima

11.10.2024.
12:12
djokernole/Instagram
VOYO logo

Dan nakon što je službeno objavio da se oprašta od tenisa, Rafael Nadal na sve strane dobiva hvalospjeve na račun svoje velike karijere. Povodom toga se na Instagramu oglasio i srpski tenisač Novak Đoković. Uz emotivnu poruku u opisu, objavio je staru fotografiju na kojoj se sa "kraljem zemlje" nalazi u jacuzziju.

Image
JEDNA LEGENDA DRUGOJ /

Đoković lijepim riječima o Nadalu: 'Hvala ti što si me gurao do granica, doći ću u Malagu'

Image
JEDNA LEGENDA DRUGOJ /

Đoković lijepim riječima o Nadalu: 'Hvala ti što si me gurao do granica, doći ću u Malagu'

Fotografija je nastala nakon završenog finala Indian Wellsa 2017. u kojem je Nadal pobjedio Novaka 2-0 u setovima. Španjolski je tenisač zatim sa svojim timom proslavio novi naslov u jacuzziju u svlačionici. Đoković se uskoro pojavio u prostoriji, a Nadal je pozvao i njega i njegovog trenera da im se podruže u jacuzziju. Kultna fotografija samo je jedan od primjera velikog prijateljstva ova dva izvanserijska igrača, kako je otkriveno na službenom siteu Rafaela Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rafa, jedan post nije dovoljan da izrazim poštovanje koje imam prema tebi i onome što si učinio za naš sport. Inspirirao si milijune djece da počnu igrati tenis i i mislim da je to najveće dostignuće koje netko može poželjeti. Tvoja upornost, posvećenost i borbeni duh biti će proučavani generacijama. Tvoje nasljeđe živjet će zauvijek. Samo ti znaš što si sve morao pretrpjeti da bi postao ikona tenisa i sporta uopće. Hvala ti što si me toliko puta gurao do krajnjih granica u našem rivalstvu, koje me najviše oblikovalo kao igrača. Tvoja strast za predstavljanje Španjolske uvijek je bila izvanredna. Želim ti najljepši mogući oproštaj u Malagi s reperezentacijom u Davis Cupu. Biti ću ondje da odam poštovanje tvojoj nevjerojatnoj karijeri", napisao je u opisu fotografija Đoković.

POGLEDAJTE VIDEO: Carlos Alcaraz izdominirao velikog Rafu Nadala

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo