Dodig prvo ime turnira u Zagrebu!

Zagreb Open ipak će doživjeti svoje 16. izdanje. Na terenima Sportskog parka Mladost, od 9. do 15. svibnja igrat će se i turnir tenisačica, a ulazak za gledatelje će cijeli tjedan biti besplatan.

27.4.2011.
17:11
VOYO logo

"Bili smo u teškoj situaciji, mislili smo da turniru nema spasa, no naš posljednji pokušaj ipak je bio uspješan - tvrtka Pliva odazvala se pozivu i postala glavni sponzor. Zagreb Open ide po 16. put, i to možda u dosad najjačem igračkom izdanju", kaže direktor turnira Branko Horvat.

Lista igrača zaista je impresivna - prvo je ime hrvatski reprezentativac Ivan Dodig (44. na ATP listi), tu su još i Nizozemac Haase, Nijemac Petzschner, Indijac Devvarman, naš Franko Škugor...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivnice za glavni turnir dobit će Kristijan Mesaroš, Antonio Veić, no i legendarni Austrijanac Thomas Muster (44) koji i dalje pokušava igrati na challengerima. Bit će sigurno jedna od najvećih atrakcija turnira. O vlasniku posljednje pozivnice odlučit ćemo naknadno, tražio ju je i bivši olimpijski pobjednik, Čileanac Nicolas Massu", otkriva Horvat, koji će ove godine usporedo s turnirom tenisača organizirati i turnir tenisačica nagradnog fonda 25.000 dolara.

"Isto je bilo i prije nekoliko godina i ispalo je odlično. Od Hrvatica, glavni je turnir po renkingu izborila Ana Vrljić, dok će pozivnice pripasti našim mladim igračicama Silviji Njirić i najboljoj hrvatskoj juniorki, 14-godišnjoj Osječanki Donni Vekić".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulazak za gledatelje je besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo