Đoković pred svima izljubio svoju školsku ljubav!

Kakav je to šmeker! Ne samo da šamara protivnike na svim turnirima i podlogama, nego izaziva euforiju gdje god se pojavi.

19.5.2011.
14:08
VOYO logo

Samo 405 bodova dijeli Novaka Đokovića od pozicije svjetskog broja jedan, ali što se njega tiče, tenis može pričekati. Nevjerojatni srpski tenisač, koji ove godine ne zna za poraz, iskoristio je tjedan kvalifikacija na Roland Garrosu za posjet Cannesu, gdje je upravo u tijeku slavni filmski festival.

I tko je bio hit na crvenom tepihu? Upravo Nole sa svojom djevojkom Jelenom Ristić. Nakon 39 pobjeda u nizu i četiri teniske lekcije Rafaelu Nadalu, prošetao je svoju školsku ljubav crvenim tepihom i onda fotoreporterima i obožavateljima priredio pravi spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrlio je Jelenu i pred svima je izljubio, čime su glasine o pucanju njihove dugogodišnje veze barem nakratko utišane. Nije tajna da Noleta djevojke opsjedaju, pa Jelena, studentica menadžmenta u Monte Carlu, ima i previše razloga za brigu.

Primjerice, Đoković je u Cannesu bio na premijeri novog filma Mela GibsonaThe Beaver, a već prvog dana opsjedali su ga novinari, fotoreporteri, ali i najveće zvijezde svjetskog jet-seta. U srijedu se na njega bacila crna pantera Naomi Campbell, te ga tražila da se slikaju, i to ispred svog dečka, ruskog milijardera Vladimira Doronjina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, ovih dana nije lako biti Novak Đoković.

Vezani članci:

arti-201105150338006 arti-201105170092006 arti-201105160414006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo