Đokoviću ništa nije jasno: 'Ne razumijem - zašto?'

Već u prvom nastupu na ATP turniru u Madridu, iz Masters serije 1000, poraz je upisao prvi tenisač na svijetu Novak Đoković. Bolji je od njega u meču 2.

8.5.2013.
12:10
VOYO logo

U tom trosatnom meču je bilo svega. Velikih preokreta, sjajnih poena, prave borbe, ozljeda s obje strane (grčevi Dimitrova i ozljeda desnog zgloba Đokovića), ali i prostačkih ispada srpskog tenisača čime je samo nastavio niz takvih i sličnih situacija u svojoj karijeri.

Vrlo često se u karijeri Đoković tijekom mečeva koji su napeti svađao s publikom, a ovaj put je, nakon što je dobio drugi set, naduto krenuo prema svojoj klupi, sjeo na nju i urliknuo prema publici da mu "svi oni ližu" onu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajnje nekulturno ponašanje je bila Đokovićeva reakcija samo zato što je publika u meču izabrala svog favorita, a bio je to - Dimitrov.

Kada mu se smirilo "sve u glavi", nakon meča i poraza, Đoković je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razumijem zašto su se okrenuli protiv mene, koji je bio razlog. Ali, ja sam profesionalac (!?), nije mi se dogodilo ovo prvi put. Često su mi zviždali. Svaki put kada je bila neka sumnjiva loptica, kada sam otišao pogledati trag ili kada sam pozivao suca, oni su zviždali. Mislim, nisam radio ništa loše, ne znam", zaključio je poraženi Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Tenis

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo