Za sad na turniru / Đoković ipak u ždrijebu Australian Opena: U prvoj rundi igra protiv sunarodnjaka

Image
Foto: AP Images

Najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković našao se u ždrijebu za Australian Open i izvukao je sunarodnjaka Miomira Kecmanovića.

13.1.2022.
10:25
AP Images
VOYO logo

Novak Đoković saznao je svojeg protivnika u prvoj rundi Australian Opena. Nakon dugog i iznimno popraćenog ulaska u zemlju, Đoković se, barem za sad, može fokusirati na igranje tenisa.

Australski ministar još uvijek nije odlučio sudbinu Novaka Đokovića u Australiji. Nakon nekoliko dana pritvora, suđenja i dugotrajnih ispitivanja, Đokoviću je napokon omogućeno treniranje u Australiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč prvobitnoj odgodi ždrijeba, Australian Open danas je objavio cijeli ždrijeb za prvi Grand Slam sezone koji počinje u ponedjeljak, 17. siječnja.

The #AO2022 men’s draw is set, with @rafaelnadal and @djokernole on the same side of the draw.#AusOpen

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, najveća priča turnira, osim Đokovićevog ulaska u državu, mogući je susret Rafaela Nadala i Đokovića. Nema dvojbe da je Nole u boljoj formi, srpski je tenisač prošle godine bio najdominantniji tenisač s tri osvojena Grand Slam turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, Đoković je pobijedio Nadala na Roland Garrosu, što je Španjolcu bio tek treći poraz u karijeri na francuskom Major turniru. S druge strane, Nadal je u kolovozu prošle godine okončao svoju sezonu kako bi se posvetio rehabilitiaciji noge.

Tenisu se vratio ovaj mjesec, a osvojio je prvu titulu u 2022. s pobjedom na ATP Melbourneu. Đoković i Nadal se, najranije, mogu sresti u polufinalu Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo